Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2014 15:18 - Падането на архонтите
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 5342 Коментари: 0 Гласове:
45


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Има известна важна операция на силите на Светлината, която се извършва зад кулисите под строга секретност. Запознати са били инструктирани да освободят малко информация , докато това приключи. Това е причината, поради която очевидно нищо »не се случва, с изключение на обичайните Фукушима и Динар / RV истерияЕдинственото нещо, което мога да кажа за тази операция е, че тя е свързана с премахването на всички останали архонти от планетата, а също и във връзка с премахване на истинската причина, която позволява тъмнината да се разпространява в милионите галактики години наред на първо място.

 На физическо ниво, настоящият лидер на архонтите сега живее в малък провинциален град който не е твърде далеч от Рим. Той дойде на Земята през 1995 г. чрез портал в дълбока подземна военна база близо до Верона за предотвратяване на планетарния процес освобождение, който беше в пълна сила , а и да се подготви и организира инвазията на Конго архонтите през 1996 година. Очевидно той не принадлежи към старото италианско черно благородничество. Но той е свързан много добре с тях и с мрежата на йезуитите чрез следните три основни комуникационни възли:

 

http://www.orderofmalta.int/around-the-world/10689/holy-see/?lang=en
 

http://orderofmalta-malta.org.mt/wp/wordpress/home/
 

http://www.smomembassytoslovenia.org/contactus.html

 

 

Неговата роля сега е да запази статута на карантината за планетата Земя и да »бъдат предотвратени някои неща да се случат«.

Основните архонтски черни благороднически семейства които си струва да отбележим са Фарнезе, Орсини, Aлдобрандини и Чиги.

 

Семейството Фарнезе е главният архитект на Кабал, тъй като те са създали йезуитите с малко помощ от семейството Борха някъде в 1540. Веднага след това, те са изградили своя първи Пентагон в Caprarola близо до Рим:
image


В своята »зала на картата « вътре в сградата, те са оформили съдбата на света по време на 16-ти и 17-ти век:
image

 

Интересно е да се отбележи, че картата на света от 16-ти век показва Антарктика, която официално бе »открита« през 1770. Около това време Фарнезе са решили да използват йезуита Адам Вайсхаупт, за да създадат Илюминатите, да издигнат Ротшилд на власт и да преместят седалището на властта на фамилията във Вашингтон, окръг Колумбия. Те са изградили своя втори Пентагон там. Също така е интересно да се види, че Лари Фарнезе, който е член на семейството, е сенатор:

http://www.senatorfarnese.com/

 

 

Семейството Орсини има много силна връзка с рептилиите и е основното свързващо звено между физическите и нефизическите архонти. Те са тези, които са създали пакта между рептилиите и Римокатолическата църква. Преди доста време, основният им портал е в подземни тунели под Питилияно. Тази система от тунели отива чак до Орвието и в подземните помещения под Орвието те са съхранявали златото на Ватикана. Семейството Орсини загуби много от своята власт през май 2010 г. в мащабна операция на силите на Светлината с кодово име Mission Blue Shield.

 

Семейството Aлдобрандини съдържа членове на първоначалната група, която избра да изпитат отделяне от Първоизточника преди милиони години. Те разполагат с тайни документи за съществуването на Атлантида и фрагменти от ритуали на атлантските мистерийни школи. Това семейство е наясно с важността на Божествената енергия . Има определен факт за това семейство, който ще бъде оповестен след събитието и ще изненада много хора.

 

Семейството Чиги са банкери за йезуитите и те контролират Banca Monte Dei Paschi де Сиена. Както вече заявихме преди повече от месец, Източния Алианс е разрушил техните финансови машинации и тук са резултатите:

 

http://goldenageofgaia.com/2013/12/the-worlds-oldest-bank-is-on-the-brink-of-collapse/

 

 

Всички тези семейства губят властта бързо и Кабалът губи подкрепата, с която покриваше гърба си в продължение на векове. Освен това, Кабалът сега е притеснен за това:

 

http://etheric.com/g2-cloud-likely-contain-star-increased-chance-core-explosion/

 

 

Това е причината много хора в рамките на структурата на Кабал да се подготвят за края на текущата цивилизация и за изграждане на убежища.

Цялата статия ( на английски ) можете да прочетете тук http://elvenjewels.blogspot.com/2014/01/fall-of-archons-update.html




Гласувай:
46



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1269036
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930