Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2014 15:10 - Матрицата и любимците. Животинските инкарнации и Играта
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 4108 Коментари: 0 Гласове:
44


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Матрицата и любимците

Помнете, че онези, които са заспали ще направят всичко, за да запазят системата и да я защитят, затова ги считайте за пионки на враговете. Бъдете много внимателни относно това колко казвате на спящия и стойте настрани от любимците, които не могат да се събудят поради природата на своя дух. Системата на благополучието съществува, за да могат любимците да знаят кой ги храни и се грижи за тях.

Светлите и Тъмните (/в светли одежди) се обявяват срещу притежаването на лично оръжие. Причината е, че тъмните знаят какво ще стане и искат да запазят контрола си. Даже ако всички край вас искат да останат заспали, погрижете са първо за себе си – иначе няма да можете да помогнете на другите.



Още за инкарнациите на любимци

Съществува краен брой Висши Аз, които могат да изберат да се инкарнират на Земята в трета плътност. Ако някой не може да приеме предизвикателството, той не може да се инкарнира тук. Мнозина никога няма да изберат този маршрут. Земният дух желае онези, които са в хармония с неговата собствена природа – затова преди разделението на половете земните хора са били в рая, където е имало телепатия с животните и истински мир.

Земята реагира спрямо некомфортното за нея и мутирало население на планетата като се опитва да се отърве от онези, които не принадлежат към нея. Бедствията и природните катаклизми са два от начините да стане това. Разделените по полове хора са нещо лошо за нея, но далеч по-лошо нещо са животинските духове в човешки тела. Да, правителството наистина манипулира метеорологичното време, но има и още по-лоши генерирани от самата Земя събития. Земният дух е балансирана същност. Той чувства дисбаланса и реагира съответно.

Много пъти се правят сравнения между преживяванията на животните и хората – не се хващайте на това – животните имат различни преживявания от хората и не може да се прави подобно сравнение – вместо това, помислете за това къде стои онзи, който прави подобни сравнения.

Инкарнациите на любимци непрекъснато се опитват да сравняват човешкия живот с животинския. Опитите са да се блокира развитието на едновременно инкарниращите се Висши Аз. Болшинството от населението са от женски пол и любимци – това трябва да ви говори много за извънземната намеса.

Виждали сте хора, които опитвайки се да докажат становището се се удрят с една ръка по гърдите – това го правят маймуните като средство за общуване помежду си. Този жест се среща най-често сред негри и испаноговорящи.

Любимците се опитват да накарат другите да последват примера им, да ги накарат да се държат като тях. Онези, които имитират маймуните или други животни в живота си са обикновено любимци. Любимците са групова душа и когато някои от тях правят нещо, останалите с готовност правят същото – само дух на любимец няма да се поколебае да прекопира онова, което прави друг дух на любимец. Тъй като са много, често ще виждате любимци и край себе си и по телевизията и филмите.

Какви са спомените, вложени в духовете на любимците? Естествено животински. Това включва всеядни, плътоядни и тревоядни. Плътоядните ги привличат военните и полицейски кариери, където могат да изразяват свободно същността си. Военните и полицията ще се обърнат ли срещу гражданите, ако им бъде наредено? Ако са инкарнации на любимци – определено.

Някои си слагат отпечатъци от лапа като на пума по колите. Животни се държат като хора и хора се държат като животни. Животински инкарнации. В момента за Земята има повече животински инкарнации отколкото когато и да било от Атлантида насам.



Животинските инкарнации и Играта

Щом започнете да излизате от Играта, онези край вас започват да действат срещу вас. Дали това ще бъде семейство, приятели или колеги, те ще използват всякакви средства, за да ви уплашат, да ви накарат да се откажете от различните си мисли и да ви приспят отново. Формите на атака варират от разни изисквания до вменяване на чувство за вина.

И тъмните и светлите използват заместители (слаби, контролирани от тялото си хора), за да ви дразнят и плашат – колеги изолират онзи, който не е с групата, съпругата на друг предявява различни неоснователни претенции. Често като оръжие срещу вас ще се използва религията.

Когато сериозно започнете да излизате от Играта вашата аура се променя. Ако вашият дух е зрял/достатъчно напреднал, той/тя се съпротивлява. Колкото повече се съпротивлявате – толкова по-силни ставате. Ако не срещнете друга напреднала инкарнация, може да се окажете съвсем сам. Ако срещнете друг – можете взаимно да се подкрепяте и това е добре. Нека кучетата си лаят. Това е основно изпитание за вас. Вие ТРЯБВА да преминете този вид изпитания, за да получите увереността, необходима ви за по-висшите плътности. Никой не ви е казвал, че ще бъде лесно.



Има места, където любимците и извънземните предпочитат. Любимците – на спортни мероприятия – любимците са ориентирани към тялото. От тях стават отлични слепи последователи, персонал по сигурността, военни и др. подобни. Това не означава, че там не можете да намерите и инкарнации на Висши Аз от по-ниско ниво, но любимците процъфтяват там, докато другите израстват.

Извънземните са навсякъде – от планетарните, религиозни и корпоративни сили до някой, който живее в съседство. Извънземните могат да променят формата си в човешка. Те използват тази технология, за да минават незабелязани. Не са много хората, които биха избрали за президент влечугоподобно извънземно, но ако то прилича на човек – това е съвсем друго. Няма да можете да отличавате подобни извънземни докато не придобиете съответните способности.

Разбира се, те винаги ще отричат кои са. Няма да ви кажат “о, хвана ме”. Те си имат определени цели и за да ги раелизират вие не трябва да знаете – както американското правителство държи гражданите в неведение, освен когато обратното отговаря на целите им. Ако се разиграе Орионския жокер, всички ще видим извънземните като това, което са.

Карантината на Земята не е за да ни държи отделно от другите, защото сме примитивни, а за де не се заразят те от едновременните инкарнации.

Земята сега Е в центъра на вниманието на галактиката, защото САМО на Земята можете да изберете едновременния път. Играта иска да задържи вниманието ви само върху таблото, на което тя се играе – тя не иска да гледате встрани от него и правилата. Матрицата V ви води отвъд играта и ви дава тайна информация ЗА самата Игра. Затова някои се безпокоят толкова от материалите в Матрицата V – защото използвам една предварително скрита функция на Играта (отвор за бягство) като ви казвам, че Играта трябва да продължи до своя край.

Вал Валериан 



Гласувай:
45



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1268738
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930