Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2014 16:15 - Вибрацията на обичта
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 4181 Коментари: 0 Гласове:
48


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всеки знае за обичта и за нейното отдаване/приемане. Виждате демонстрации на привързаност и между хора и между млекопитаещи. За обичта не бива да се мисли като за секс, тъй като е нещо съвсем различно – и неизпитващи обич и привързаност същества правят секс с цел създаване на потомство. Вибрацията на секса е Марс. Вибрацията на обичта/привързаността е Венера. Те са много различни.

Обичта не се ограничава с човешките същества. Ако чуете твърдение, че се ограничава с тях – значи чувате още един мит. При едновременните и последователните инкарнации на Висшия Аз изражението на обичта/привързаността варира. Човешките същества като че ли имат нужда от повече обич/привързаност, отколкото която и да е друга раса. Това се дължи на природата на едновременното инкарниране от една страна, и на генетиката на млекопитаещи, внесена в Древните Земни същества от извънземните специалисти по генетика. Това не е направено заради обичта. Направено е защото извънземните са искали определени животински качества в своите човешки творения. Обичта била страничен продукт.

Докосването е много необходимо за инкарнациите на Висшия Аз. То се постига посредством приятелства (и сексуални и други) или масажи. Може да ви направи масаж човек от противоположния пол и да се чувствате физически релаксирани. Съществото от женски пол ще отнема енергия от съществото от мъжки пол независимо дали е терапевта или клиента. Дадените “отговори” ще се диктуват от извънземните ДНК команди, а даването на късо на духовното развитие става според посоченото в други сегменти от книгата.

Ако терапията се дава от същество от същия пол, обаче, вие не само ще се чувствате физически релаксиран, но ще получите и духовен напредък. Това енергийно зареждане може да дойде и от не-сексуален изпълнен с обич и привързаност контакт. Може да стане посредством прегръдка, седене рамо до рамо и т.н. Такава смесица от физически/духовен контакт е много зареждаща за участващите в него.

В тялото съществуват команди, които предизвикват страх при контакти със същия пол. Това е направено с определена цел и е един от капаните, които трябва да преодолее напредващия Дух. Хората, които все още се идентифицират като хетеросексуални, са ограничени от тези команди – особено онези, които са в мъжки тела. Причината е в това, че мъжкото тяло притежава максимална съзидателна способност и е по-способно на драматични промени при събуждането на тази способност. Реакцията на ДНК командата е най-силна в тялото от мъжки пол.

Когато умрем, нуждата от обич не свършва. Помнете, тя е предимно духовна. В астрала без тяло можете да изпитвате още по-голяма привързаност, тъй като енергиите на духа не се възпрепятстват от тялото от трета плътност и отвъд трета плътност вече няма пол, освен като илюзия.

Процесът на обичта/привързаността ще бъде с нас винаги – това е една от наградите на узряващия дух и едно от удоволствията, които с радост споделяме.

Вал Валериан 



Гласувай:
50



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263503
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031