Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2014 14:33 - Да разгледаме възнесението и екстаза
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 3269 Коментари: 0 Гласове:
45


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ню Ейдж използват термина “възнесение”, християнството – “екстаз”, мормоните използват “преход”. Говори се за преход на физическото тяло в безсмъртно тяло. Страхът от смъртта е смесен с копнежа за безсмъртие. Това е фантазия на последователно инкарниращите се, която чрез религиите е завладяла много земни хора.

Желанието на кралицата на Орион за безсмъртно тяло е причината за желанието на земното тяло да живее “вечно”. Това желание за ФИЗИЧЕСКО безсмъртие е вложено от Империята. То също е част от Играта. Тази измама ви води до задънена улица и ви пречи да откриете кои наистина сте.

ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да се осъществи някаква масова телепортация на групи хора от Земята би бил, ако това стане с извънземни кораби. Този мит за възнесението е изграден върху истина – възнесението става, когато вашата Финална Инкарнация прибере обратно всички инкарнационни потоци във Висшия Аз. Това е основата и за мита за групово “спасение”. Съществува предварително определен край на Играта, за който дори последователно инкарниращите се не знаят. Необходимо е и двата отбора да не знаят тази дата, за да може Играта да протече както е планирано.

Често се говори и за “планетарно възнесение” – това не може да стане на Земята, защото не всички на нея прогресират еднакво, както става на планетите, където има само Последователно Инкарниращи се, които напредват еднакво. Щом чуете за планетарно възнесение, знайте, че това е пропаганда, зад която стоят извънземни, които искат да ви отклонят вниманието, за да не излезете от Играта. Ако ви се внушава, че не сте отговорни за нищо от това, което правите или че нямате пряк контрол над нещата, това се прави с цел да ви отклонят от вашия път към Висшия ви Аз и излизането от Играта. В своя Висш Аз вие сте напълно цялостни и нямате нужда от никого, затова вярвайте в своя Висш Аз.

Играта има два вида играчи: Едновременно и Последователно инкарниращите се Висши Аз и Последователно Инкарниращите се непрекъснато се опитват да попречат на Едновременно Инкарниращите се да открият кои наистина са. Така и много от светлите посредством своята “светлина” се опитват да ви отклонят от вашия път и да ви попречат да излезете от Играта и да напреднете към следващите нива.

Древните божества, включително от библията, били с извънземен произход. Те не били обединени и не действали в хармония, а били ревниви и се конкурирали.

Някога кралицата на Орион изгубила (временно) контрол над тукашната слънчева система поради кралицата, която се разбунтувала – разбунтувалата се кралица и нейните съюзници искали да контролират различни групи на Земята. Във всяка група, обаче, змията играела видима роля, както и потокът от кръв - за да задоволи апетита на влечугоподобните и да нахрани техните роднини от четвърта плътност. Например, когато Моисей си хвърлил жезъла на земята, той се превърнал в змия – защо не на лъв или на друго – защото змията е символ на силата на Орион. Да, знам, че по тази тема може да се каже МНОГО, но не това е целта ни тук.

Всички рептилоидни групи искат кървави жертвоприношения – на първородното дете или на животни.

Вал Валериан 



Гласувай:
48



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263566
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031