Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2014 15:12 - Ню Ейдж религиите
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 3368 Коментари: 1 Гласове:
44


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ню Ейдж религиите получават повече привърженици напоследък, защото толерират по-широк обсег от вярвания и сексуални ориентации. На повърхността те изглеждат като страхотно подобрение пред пропитото с вина и кръв и болка християнство. Но това е само на повърхността, защото те също пренебрегват факта, че хората съществуват и отвъд 3-та плътност и в по-висши реалности, където няма богове и богини. Те също вярват в превъзходството на жената над мъжа, както е във всички сфери на Империята Орион.

Същото се отнася и за масовото “обучаване” на шамани. Студентите ги учат на разделяне по полов признак на всички духове, използват се понятия като “майката-природа”, „майката-Земя” и др. Този масов шаманизъм не е истински, но служи на Орион, затова го насърчават.

Ню Ейдж религиите са поредната клетка за духа, за истинския вас. Докато се занимавате с подобни религии ще ви бъде трудно да видите духа като неполяризирано интелигентно същество. То не е ин/ян модела, който показва равните мъжки/женски полове, а отделната, но перфектна смес на ин/ян преди изкуственото им разделяне.

Онези, които се идентифицират с тялото си, пренасят това и на нивото на Астрала, където Играта продължава. Ако вие, докато сте инкарнирани, узнаете кои сте И действате в съответствие с това като не играете Играта, освен когато това е необходимо (създаването на деца, женитбата и “Нуждата” от противоположния пол – основни течения в Играта), ще можете да се придвижите отвъд Играта завинаги. Това е Финалната Инкарнация.

Както в древния Рим – не ги било грижа на кого се покланяш, стига да се покланяш някому. Наличието на множество божества, предвождани от богинята, държи вниманието ви съсредоточено върху външното спасение. Това иска Играта – да търсите външно спасение и да мислите, че сте нищо без божество. Но щом откриете кои наистина сте в своята Финална Инкарнация, Играта вече няма власт над вас, нито пък онези, които я играят, защото вие сте готови да се придвижите отвъд нея и нейните създатели.

За да откриете истинския си аз, трябва да се придвижите отвъд религиите, защото всяка религия е поредния капан, поредната клетка за вашия дух.



Земните поклонници се молели на изображенията на тези, които вярвали, че са истинските божества. Така създали астрални изображения на тези богове/богини. Именно астралните форми на тези същества продължават да събират енергиите на въпросните поклонници, генерирани от техните умове. Така отделяната от тях енергия отива на ниво 25 в Астрала, описано от Монро.

Бил съм в гръцкия пантеон на ниво 25, както и в китайския. Тези астрални творения изглеждат точно както поклонниците вярват, че изглеждат. Гръцкият е изключително впечатляващ. Но без непрекъснатото зареждане с енергия от поклонниците, тези астрални конструкции биха се разпаднали. Именно волята на поклонниците им дава живот и поддържа формата им.

Вие сте по-силни от тези божества, защото сте един от онези, които са създали тази форма. Вие сте и по-мъдри, защото изображението не може да бъде повече от онова, което е енергията на поклонниците.

Докато религиозен лидер или друго може да ви накара да отдадете силата си на външно същество или идея, вие не сте готови да излезете от Играта. За едновременно инкарниращите се Висши Аз ВСИЧКИ религии са задънена улица.


Вал Валериан

 




Гласувай:
46



1. анонимен - само така
28.02.2014 19:29
браво за поста, само така :)
За да откриете истинския си аз, трябва да се придвижите отвъд религиите, защото всяка религия е поредния капан, поредната клетка за вашия дух.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1267853
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930