Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2014 15:30 - Наблюдение: Страх и манипулации
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 2934 Коментари: 0 Гласове:
34


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Основната цел, поради която се прераждаме в 3-та плътност, са преживяванията и онова, което можем да научим от всички преживявания през всичките си инкарнации. Сега се приближаваме към края на Играта и сега има повече варианти на преживяванията, отколкото когато и да било от потъването на Атлантида насам. Има и такива, които отричат вашите преживявания като се надяват, че по този начин Краят на Играта ще бъде отложен и удължен.

Ето някои от онези, които искат Краят на Играта да не се състои:

Правителството – то издига огради, за да ограничи потенциалните ви преживявания. То гледа не как да служи на хората, а как да ги ограничи. То би трябвало да служи на хората, а не на религиите или на отделни групи. Правителствата са агенти на Играта и Тъмната полярност. Политиците или се прекланят пред Тъмните, или биват отстранявани от сцената и заменяни с други. Правителствата са основни играчи в ограничаването на вашите преживявания.

Религията – тя служи на извънземните богове и ви втълпява, че имате само един живот. Последователните инкарнации помнят преживяванията си и напредват много по-бавно. Добре, това е техният път, но когато се опитат да превърнат своя път в НАШ път, те се превръщат в агенти на Играта. Религията ограничава преживяванията ви и иска да отдадете силата си на извънземните богове и да останете в неизвестност за своята сила и за истинската природа на своя Висш Аз.

Медицинските организации – машини за информация, основани на страха. Ако правиш това, ако правиш онова, холестеролът, мазнините и т.н. СТРАХЪТ, че ако не се подчиняваш, няма да доживееш до 90, а можеш да умреш – задъхване – на 75. Това са инкарнациите, които изцяло се идентифицират с тялото. Вашият Висш Аз може да има толкова инкарнации, колкото иска. Той определя времето и начина на смъртта. НЯМА ограничения във връзка с това. Каквото и да правите, това няма да удължи живота ви и с една секунда по отношение на това, което Висшият ви Аз е решил. Затова някои пушачи живеят до 99, а спортисти или такива, които спазват всичко казано от медиците, ги блъска автобус на 28. За холестерола се притеснява тялото – не Духът. Тези хора си отказват удоволствията, защото вярват, че холестеролът им действа зле – в резултат минават на ДИЕТА с пълни с аспартам безалкохолни и се тъпчат с полезни хапчета. Ако вярвате в своя Висш Аз, ще действате в съответствие с това. Ако позволите на вашето тяло да ви контролира – да, ще имате преживяването, но това показва, че не сте на много Напреднало ниво.

Една жена ми каза, че се страхува от холестерола, защото лекарката й казала, че може да получи удар и да не може да се движи. Страхът е оръжието тук. Преоблечен под дегизировката “ние сме тук, за да ти помогнем”, тези групи са тук, за да ви ограничават и контролират, като ви карат да отдадете силата си на тях.

Има и други подобни групи, но вие схващате идеята. Става дума за хората, които ви карат да отдадете силата си на тях и искат да ви манипулират да отречете своите преживявания, ако те не са разрешени от полярностите.

Да се събудите за това е част от вашата цел в тази инкарнация. След това осъзнавате, че тези хора не са ви необходими, защото сте цялостни сами по себе си и че те съществуват, за да поставят огради около вас и да ви държат в кутия, която сами са създали. Докато не започнете да пренебрегвате така наречените авторитети/личности/групи, вие сте все още в значителна степен обвързани с Играта.

Страхът е най-често използваното оръжие в света – то се използва еднакво и от тъмната полярност, и от светлата, и от тъмната, маскирана като светла. Страхът се използва много успешно – особено в САЩ. Страх от арабите, от вещиците, от гейовете, от подозрителните, от различните и т.н. В САЩ с готовност отдават силата си и конституционните си права, за да може онези, които използват оръжието на страха да ги “защитят”.

Основната цел на онези, които използват страха, е да отдадеш силата си на външно божество или на какъвто и да е ВЪНШЕН източник. Ако сте контролирани от страха, значи тялото ви все още сериозно ви контролира. Страхът храни и съществата от низшия астрал, които са готови на всичко, за да причинят страх в инкарнациите от 3-та плътност.

Някои ми казват, че не се страхуват от нищо. Който твърди това, има дълбоки страхове, които той отказва да признае, защото не иска да се справи с тях. Не е слабост да имаш страхове – слабост е да ги отричаш. Трябва да ги признаете, за да можете да се справите с тях.

Страх от физически ситуации, от жени, от мнението на хората, от това, че не знаеш всичко, от това, че не си съвършен и т.н. Открийте сами своя страх.

Въпросът обаче е в това, че когато се страхувате от нещо, вие привличате точно това нещо . Това е част от Играта. Дава ви се, за да го превъзмогнете. Страхът от смъртта е любимата дреха, в която правителството обича да облича страха.

Предстоеше ми да пътувам за Китай. “О, ама не те ли е страх след септември 9/11? Ами тази линия е в списъка със застрашените от терористи! Ами не те ли е страх, че може да те убият? “ Не, по дяволите. Много важно! Ще си събера инкарнациите и ще продължа другаде. Страхът от смъртта – ГОЛЕМИЯТ страх на тялото.

Превъзмогването на страха е ДЪЛЪГ процес, който отнема стотици инкарнации. Това е главната цел на вашия Висш Аз през инкарнационните потоци. Вие ЩЕ успеете посредством своята Събудена Финална Инкарнация. Не отричайте страховете си и не ги подтискайте, а ги проучвайте и признавайте пред себе си. Опитайте се да се уговорите с тях, да ги контролирате. Да се информирате е добро начало. Страхувате ли се от паяци, змии или други влечуги? Четете за тях, започнете да ги разбирате. Заменете страха с предпазливост. Тези две неща НЕ са едно и също. Предпазливостта идва със зрелостта. Предпазливостта измества страха на нивото на разбирането.

Ако искате да видите страх в нечии очи, разкажете им за влечугоподобните, които си сменят формата. Страхуват се от тях, защото ако признаят, че ги има, ще трябва да направят нещо по въпроса по един или друг начин (а има повече от един начин да се справят с този материал). Затова предпочитат да не се интересуват от това. Ако все пак се поинтересуват, вариантът е “кой ще ни спаси” (пак външно божество). Страхът идва и от това, че ще трябва да се изправят пред лъжата за американските свободи. Трудно е да направиш това преди да стигнеш до Средно-напреднали нива и отвъд тях. Ще научите как да се справяте с това КОГАТО станете готови.

Ако сте стигнали до там да станете зависим от някой или правителството и очаквате те да ви спасят, значи сте станали идеалният гражданин на империята Орион. Тяхната кралица харесва такива хора, които се подчиняват и страхуват, защото така са лесно контролируеми. “Ние ще мислим за теб”, казват ти те. Това е задънена улица и е много трудно при цялата тази технология наоколо, каквато не е имало от потъването на Атлантида. Краят на Играта е. Пазете се от страха. Вземете си обратно своята сила!

Често се говори, че при нас защитават свободата. Това не е вярно. То е като използването на думите “любов” и “правя любов”. Не е същото. Можеш да правиш секс с някой, който даже не ти харесва. Но думата се употребява в двата смисъла. Така и правителството използва думата “свобода” – с друг нюанс. Това не е истинската свобода.

Играта знае, че не можете да предизвикате насила духовния Напредък. Той трябва да си дойде с времето и съответната скорост.

Играта използва това и създава конфликти в името на Свободата. Тази свобода няма общо със Закона за Позволяването. Желанието да контролираш някого не е свобода. Да си налагаш волята, независимо дали над индивид, в национален или глобален мащаб, НЕ е “свобода”. Затова, когато чуете да се говори за “свободи” от нашия Адолф знайте, че това е поредният опит за заблуда на населението. Едната полярност обича това. Другата го мрази. Конфликтът между полярностите – сърцевината на Играта. Крайният резултат е, че само Балансът е ефективен и води към по-висши плътности.

Вал Валериан




Гласувай:
35



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1267213
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930