Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2014 17:21 - Животинските инкарнации
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 2396 Коментари: 0 Гласове:
43


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Обратно на популярното вярване, няма “опашка от духове, които очакват да бъдат инкарнирани”. Не е вярно, че Земята не може да поддържа огромно население. Въпросът е КАКВО се инкарнира в излишното количество човешки тела.

Висшите Аз желаят специфични цели/преживявания на Земята от трета плътност. Съществуват множество Висши Аз, всяко със стотици хиляди инкарнации във всички времеви периоди. Идеалното количество инкарнации е било на древната Земя, където имало няколко стотин хиляди инкарнации едновременно. Днес те са милиарди. Когато земните хора създават физически тела, те трябва да бъдат одухотворени – когато всички духове, които идват от Висшите Аз са инкарнирани, но продължават да се произвеждат тела, одухотворяващият дух трябва да дойде от груповите души на животинското царство.

Творението изисква това да бъде така и на това разчита империята Орион. Човеците одухотворени от енергията на груповата душа са от най-нисък ред – плоски и лишени от дълбочина очи (прозорците на душата) са типични за тях. Тези инкарнации, които са животински по природа, следват онези, които се грижат за тях. Те лесно се стимулират и участват в групови дейности, движат се натам накъдето духа вятъра, но се съпротивляват на промяната в техните удобства.

Монро среща нещо като “кълбо на плътските желания”. Той измъква един от кълбото и вижда празния му поглед и желанието му отново да се върне в кълбото - това е едно място, където отиват непосредствено след смъртта си духовете на мъртвите любимци (животни в човешки тела) - в долния астрал. Блясъкът на човешкото преживяване все още ги озарява. С времето той ще избледнее и духът ще се върне в груповата душа на животното. Този дух не може да направи преход към духовна форма на Висш Аз. Той трябва да бъде оставен да се развива по свое желание.

Някои религии (които са срещу абортите) искат населението да продължи да нараства. Защо? Броят на инкарнациите на духове на любимци вече надвишава инкарнациите на Висшите Аз. Империята иска размножаване, производство и храна, а НЕ духовен растеж.

Духове на животни оживяват излишните тела – те са повече свързани с природните духове, отколкото с инкарнациите на Висшите Аз. Те имат различна функция в своята собствена еволюция. Тъмните не са се поколебали да мутират човека на отделни полове, защо да ги е грижа за населването на тези тела от животински духове, след като служи на целите им?

Империята разбира това и насърчава производството на нови и нови тела. Казва ни се, че ако болшинството от хората на Земята поискат помощта на добронамерените извънземни, тя ще дойде. Но ако те са населени с духове на животни това болшинство няма да бъде достигнато никога – точно това искат тъмните. Но еволюционният напредък ще се осъществи независимо от усилията на Империята и тъмните.

Напредналите, Доминантните и Финалните инкарнации няма защо да се занимават с любимците – тази информация трябва само да ви съдейства – особено ако сте Финална инкарнация.

Вал Валериан




Гласувай:
44



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263657
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031