Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2014 16:16 - Извънземните и трета плътност
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 2942 Коментари: 0 Гласове:
46


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Някои се опитват да докажат, че в трета плътност няма извънземни. Самият Монро казва, че не е намирал някое от тях в трета плътност, но е намирал много в астрала. ТОВА НЕ Е ВЯРНО. В трета плътност има доста извънземни и мнозина от тях се интересуват от нашата планета.

В плътностите над трета няма нужда от материали, електроника, космически кораби и т.н. Въпреки това извънземните, които идват на земята използват космически кораби, технологии и имат нужда да се хранят. На ниво четвърта плътност и нагоре вече няма нужда от такива неща.

Желанието за контролиране на ресурсите и населението са свързани с трета плътност – в по-високите плътности съществата създават каквото им трябва със силата на волята си.

Обитателите на летящите чинии са от трета плътност, независимо дали са от нашата вселена или от паралелна. Някои се опитват да зашеметят земните с техните технологии. Всички те имат свои планове. Андромеда казват много чрез Алекс Колиер, но досега не сме видели нищо на практика. Щели да се намесят след евентуална експлозия – ами като са толкова добри защо не се намесят преди това? Искали да не нарушават изискването за ненамеса – но свързвайки се с него те вече са се намесили. Те си имат свой план. Щом започнат да спекулират с понятията добри и лоши, значи искат да приложат свои методи за контрол. Защо не се разкрият публично – не можели да се намесват на Земята – но го правят непрекъснато всеки ден. Добрите оставят лошите да продължават да правят каквото си искат. Ако добрите се бяха показали и бяха разкрили какво се върши, хората щяха да имат възможност за избор. Но те не правят това. Защо? Онова, което е добро за един е лошо за друг. Добро и лошо са относителни термини. Така игрите на полярности продължават. Помнете – земята е единственото място в галактиката, където има едновременни инкарнации. ВСИЧКИ Висши аз знаят това. Какво по-добро място за игри, когато не участваш в едновременния път!

Вгледайте се внимателно в онези, които не се инкарнират едновременно (които не са земни) и се опитайте да разберете защо постъпват както постъпват със земните. Възвърнете си силата и контрола над себе си и помнете, че напредък не става с технологии, а духовно. Чуете ли възхвали на тези или онези извънземни, гледайте критично на нещата. Какво целят? Какво искат да спечелят ТЕ от манипулирането на земните? Какво обещават, което не изпълняват? Не се оставяйте напълно на извънземните от никоя полярност.

Вал Валериан




Гласувай:
48



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1267488
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930