Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2014 15:22 - Последователните инкарнации и Меркабата
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 3354 Коментари: 0 Гласове:
42


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Много популярна техника на светлите сили е образуването на астрална конструкция, или “меркаба” около и във вашето физическо тяло. Това е капан. В центъра ще видите триъгълник обърнат нагоре над триъгълник обърнат надолу. Това е шест-върхата звезда на Давид, която няма нищо общо с онзи цар от Библията, а е била използвана от фамилията Ротшилд в Европа. Сочещият нагоре връх на триъгълника е символът на Орионските научни отдели (генетика и т.н.), а сочещият надолу триъгълник е символът на Орионските военни. Много от техните кораби имат шест-върха звезда върху тях, за да покажат, че са част от флотата на Орион.

Тези меркаба образувания създават допълнителни филтри в астрала, за да се опитат да се намесят във връзката между вашия Висш аз и самата инкарнация по време на Играта. Помпозните описания на Възнесени учители слезли (колко мило от тяхна страна) до трета плътност, за да помогнат на земните да се обединят като планета и да напреднат като едно цял, е ЧИСТА намеса на последователно инкарниращите се и част от Играта. Това е нов опит да се добавят още филтри отвъд физическите, които тяхната генетична наука е вложила много отдавна в земните. Усилвайки тези филтри посредством астрални филтри, съответната инкарнация ще се окаже заплетена във веригата събития на светлите сили. Отново отдавайки своята сила на външни божества, ангели и “йерархия от висши същества” е основна Ню Ейдж религия, изискваща подчинение от своите последователи. Това е част от техния план да превърнат земята в последователна планета и да се отърват от досадните едновременни инкарнации.

Чрез меркабата те искат да си поставите лични блокажи, които са много по-ефикасни от физическите импланти/контрол, които ви налагат. Единствената астрална добавка, която Монро има в своя институт, е яйцето от енергия. За тази защита използвайте златна светлина. Ако поставите сложна система от шаблони вътре в него, все едно да обвиете дома си с жици – стойте настрани от това. Разбира се, има инкарнации, които са избрали да преживеят онова, което е свързано с меркабата – аз ви дадох какво съм открил аз – решението си е ваше.

Вал Валериан




Гласувай:
44



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1267662
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930