Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2014 17:28 - Генетиката и пристрастеността към нея
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 2010 Коментари: 0 Гласове:
43


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Непрекъснато ни се говори за генетика, генно инженерство, хибридни експерименти и т.н. Пристрастеността им към генетиката е довела тук извънземните, за да експериментират с древните земни хора. Пристрастеността им към генетиката е отразена в “правилната” женитба – за да се запазят влечугоподобните генетични линии от смесване със земните.

Днес се признават опити във връзка с клонирането, въпреки, че то се върши от десетилетия предимно в САЩ в подземни бази. Страхуват се от смъртта. Използвай одобрените режими за диети и упражнения, опитай се да си удължиш живота, пий лекарства при всяко най-малко неразположение. Смъртта е нещо лошо, което ще ти се случи. Ако правиш каквото казваме, ще живееш по-дълго. ТОВА са мантрите на последователно инкарниращите се извънземни – това е област, в която те са много активни на Земята. Тук трябва да добавим красотата и младостта. Чух, че вече щяло да бъде възможно да подмениш лицето си с лицето на някой, който е умрял. Всички тези глупости показват как последователно инкарниращите се извънземни се е...ват със земните хора. За съжаление, болшинството от вторите се ловят на въдицата.

Духът, който оживява тялото решава какво ще се случи независимо от генетиката. Инкарнация от средно ниво може да направи чудеса с генетично слабо тяло. Напредналата – може да преодолее всички препятствия, за да успее по своя път. Помнете, че извънземните са създали черната раса като робска раса. Хора от тази раса не позволяват това да ги спре. Недъгав човек става блестящ учен. Да върви по дяволите генетиката!

В последните дни на Атлантида атлантите също са били пристрастени към генетиката – това не им е помогнало. Истинският растеж идва с духовното израстване, което означава да НЕ отдавате силата си на никого – развивайте се духовно. Помнете времето и начина на вашата смърт е избрана от вашия Висш аз преди да се родите.

Вал Валериан




Гласувай:
44



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1269006
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930