Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2014 16:11 - Подтискане на индивидуалността
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 3764 Коментари: 0 Гласове:
41


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Земята е много уникална с широк обхват емоции и съществени различия в културите/хората. Те са дали на тези висши Аз, които са избрали земното предизвикателство голяма възможност в сравнение с последователните инкарнации. Освен това постоянното подаване на информация към Висшите Аз от всичките им инкарнации в голям диапазон от времеви периоди е огромно.

Списъкът от „не можеш да правиш това” „не можеш да говориш онова” непрекъснато нараства при все че иначе непрекъснато се поддържа фалшивото твърдение за „свобода”. Истинската свобода, за която се говори в хартата на правата в тази държава не съществува, но повечето хора отказват да признаят това. Така е, защото ако го признаят – ще трябва да направят нещо по въпроса. Освен това трябва да се вземе предвид и всички инкарнации на любимци, които няма да направят нищо до момента, в който са нахранени.

Една от причините земните хора да са под карантина е природата на Висшите Аз и инкарнираните земни хора. ДРУГИТЕ ПЛАНЕТИ СЕ СТРАХУВАТ КАК МОЖЕ ДА ИМ ПОВЛИЯЕ ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ. Земните се опитват да разпрострат своите уникални гледни точки над другите. Наистина, отрови като земните религии и арогантността са негативни, но пък ги има и тези, които са надраснали това и уважават онези, които са различни от тях. Тези Напреднали Инкарнации се вписват доста добре в извънземните култури, тъй като те не биха се опитвали да ги променят, а биха ги ценили заради тяхната уникалност. Въпреки това тези напреднали земни хора също се смятат за заплаха за много други планети. Независимия характер и не-конформистките мнения на Напредналите Инкарнации представляват различен тип заплаха, която може да доведе до разпространението на нежелани идеи сред местното население там.

И така, за да напасват земните спрямо извънземните идеи, от известно време е в действие подтискане на индивидуалността. ТОВА СЕ ПРАВИ НАРОЧНО. Като знаем това, какво можем да направим? Нищо. Както казва Монро, няма да можете да промените посоката, в която планетарните лидери насочват земните хора посредством нещо като планетарно въстание. При наличието на толкова много любимци това е невъзможно. Какво можете да направите, за да подобрите положението си? УЧЕТЕ, ЧЕТЕТЕ, НАБЛЮДАВАЙТЕ. Много по-лесно е да бъдат накарани масите да се подчиняват, отколкото да се задуши индивидуалната мисъл. Управниците, обаче, НАИСТИНА имат планове да навлязат дори в мислите ви. ЕДИНСТВЕНОТО нещо, което може да сложи край на ужасите от този Тъмен план са Жокерите – например този с Планетарния Дух и прехода през 2012.

Правителството се опитва да повали Земния Планетарен Дух, като погребва ядрени отпадъци в Земята. Това е като рак за нея. Правителствата и техните Тъмни извънземни съюзници също, според книгите на Брус Кати, вкарват енергия в главните енергийни точки на Земята, за да въздържат реакциите на планетата. Предишният път, когато е правен опит за подобен контрол, е бил в последните дни на Атлантида и всички ние знаем какво се е случило, когато Земята е казала „НЕ!” Атлантида си е отишла за един ден, както и Планетарния Дух, на когото му е писнало! Време е Земята отново да поеме контрола над нещата.

Вал Валериан




Гласувай:
43



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1267435
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930