Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2014 17:13 - По-късни инкарнационни етапи от Играта в трета плътност
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 3874 Коментари: 0 Гласове:
40


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В по-късните инкарнационни етапи от вашето преживяване в трета плътност вашият Висш Аз къса много експериментални витки. Преживяванията са получени и духът е израснал във всяка от тези инкарнации, затова прекъсването на витката е само-мотивирано. Под „по-късни инкарнационни етапи от Играта” имам предвид Много Напредналите и Финални Инкарнации на Висшия Аз, а не по-късни с оглед времевата линия. Докато всички едновременно инкарниращи се Висши Аз имат преживявания в Края на Играта (или поне част от нея), тези от по-късните етапи могат и се инкарнират в почти всеки времеви период. Това зависи от инкарнационните нужди на Висши Аз с оглед на това кога и какво иска да преживее.

Една Събудена Финална Инкарнация може да открие различни аномалии, за които не помни съзнателно да е била инструктирана. Златното издание на Матрицата 5 ви дава ключовете, от които се нуждаете, за да продължите и ви насърчава да имате склонност към приключения.

Сребърната нишка, която видях край себе си не е същата като тази, която свързва инкарнацията с Висшия й Аз. Преди няколко години, докато правех пътуване извън тялото си, забелязах в стаята ми сребърна нишка. Тя не беше прикрепена към мен – просто си беше там. Сграбчих нишката и бързо бях пренесен другаде, където стана съществено лично събитие, което не мога да обсъждам. Причината, поради която споменавам това е, че можете да се натъкнете на странни или непланирани преживявания. Ако все още сте обхванати от страх, ще се отдръпнете пред неизвестното. Ако притежавате духовен контрол, ще имате мъдростта да знаете какво трябва да направите даже и да не знаете предварителния изход.

Виждал съм подобна нишка и край няколко други хора в текущия времеви период. Макар, че ги информирах за нея, от тях ще си зависи дали ще излязат от настоящите си тела и какво ще решат да правят с нея., но тази сребърна нишка ще бъде нещо, което ще бъде наблизо, докато придобият възможността да я видят сами и да решат какво искат да направят с нея. Може да се окаже, че тази сребърна нишка не може да се използва от никой друг, освен от Събудената Финална Инкарнация. Фактът, обаче, че тази сребърна нишка е, където е, ми говори, че тези хора, които я имат, са Много Напреднали и близо до своята Финална Инкарнация. Не можете да предизвикате екзотични преживявания насила.

Ако все още сте обхванати от страх и ви липсва приключенческия дух, който е необходим, за да имаш успех отвъд 3-та плътност, няма да си в състояние да имаш тези видове преживявания. Страхът е вашият най-голям враг във всички и всяка плътност. Не по-малко лоша може да бъде вашата безразсъдност. Ето защо при Играта в трета плътност се добавя толкова много от необходимата мъдрост – без нея вие не бихте могли да достигнете много по-високи плътности.

Съществуват други същества в по-висшите плътности, които имат интерес от Играта и те ще направят така, че Играта да не превиши своите граници. Съществуват онези, които са ВЪВ Играта, които търсят да я накарат насила да продължи в плътностите на Баланса. Само че това просто НЯМА да се случи, независимо какво правят те. Империята Орион е една от тези, които търсят технологични средства да разширят Играта. Те ще трябва да научат границите на Играта. Самата Игра евентуално ще приключи, но това е ДАЛЕЧ в бъдещето и ДЪЛГО след едновременно инкарниращите се Висши Аз са напуснали. Няма нужда да се бърза. В края на краищата – пред вас е вечността!

Вал Валериан




Гласувай:
43



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1267645
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930