Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2014 16:15 - Полярностите – вашите разногласия вече нямат значение
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 3209 Коментари: 0 Гласове:
52


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След като сте стигнали нивата на Доминантна, Много Напреднала или Финална Инкарнация, вие вече оставяте нещата, сред които полярностите процъфтяват или вече сте оставили повечето от тях зад себе си, в хода на своето излизане от Играта. Предупреждават ни за опасностите на тези, които ВСЕ ОЩЕ играят Играта и които се опитват да завлекат ОБРАТНО в Играта онези, които излизат от нея. „Бъди като нас”, „Вярвай като нас” „Не казвай/прави неща, които не са ни удобни” и т.н. се сипят от онези в полярностите, особено крайните привърженици на Светлите.

Ето защо някои Светли групи нападат Матрицата 5, защото все още не могат да издържат на независимия дух на мисълта/действията, особено когато нейният източник НЕ СЕ ОПИТВА да им я натрапи насила. Те са толкова свикнали с това ИСТИНСКАТА индивидуалност да няма място сред тях, щом кара групата да се тревожи. Една от опасностите да бъдеш в по-ниските нива е, че се вкопчваш в присъщи за средното ниво тактики, защото не си духовно напреднал, за да прегърнеш Закона за Допускането. Те се СТРАХУВАТ от онова, което е различно. Ако те наистина бяха това, което им се иска всички наоколо да вярват, че са, щяха да пренебрегнат онова, което не им върши работа и да се придвижат напред. Вместо това те хленчат и стенат (комплексите на идеята за спасителя – чисто средно ниво и чиста Светла страна). Те работят и с манталитета на тълпата (обърнете внимание на това, че често използват думите „ние” и „нас”).

Тези видове ще съществуват до края на Играта в трета плътност на Земята, НО когато се отдалечите достатъчно от тази духовност от ниско ниво, ще можете да кажете „Това, че имаме разногласия вече няма значение” и да затворите входящите си канали за техните бръщолевения. Те са част от камъните по Каменистия Път, които трябва да преодолеете АКО сте избрали по-бързия път. Интересното е, че повечето от тези видове хора имат извънземни спонсори.

Вал Валериан




Гласувай:
55



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1267929
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930