Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2014 15:39 - Библиотеката на ниво 27 и миналите събития
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 3650 Коментари: 0 Гласове:
50


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Библиотеката, описана за пръв път от Монро в неговата трилогия (непременно трябва да я прочетете), която се намира на 27 ниво на астрала, е място, на което можете да намерите всичко за събитията, които стават в трета плътност и дори повече. Там можете да получите и помощ в своите търсения.  Монро казва, че тя е нещо временно съществуващо, защото когато Висшите Аз с едновременните инкарнации се оттеглят, тя вече няма да изпълнява предназначението си.

ВСИЧКИ Събудени Финални Инкарнации  я използват и така се оформя основата на новите идеи, които сякаш се появяват внезапно от някъде, докато те са инкарнирани. Ако владеете осъзнатото сънуване, можете да ходите там когато искате и да ползвате информацията от нея.

Когато си създадете свое жилище там, както ви обучават в института на Монро, можете да си инсталирате пряк достъп до библиотеката.  Тази библиотека е създадена от всички висши Аз, ангажирани в едновременни инкарнации, и съдържат информацията събрана от тези инкарнации. Причината, поради която тя ще спре да съществува е, че инкарнациите ще спрат да подават информация към нея, тъй като ще се придвижат към по-високи плътности. Ако някои Висши Аз се изтеглят преди другите, Библиотеката ще остане, но когато и останалите се изтеглят, те, образно казано, ще „дръпнат шалтера” на този проект.

В тази библиотека можете да намерите много интересна информация за всяко историческо събитие, за което може да поискате да откриете истината. Атлантида – с какво са се занимавали, когато са потънали и кои извънземни са участвали там. Пирамидите в Египет – кой ги е построил и митът са робския труд използван при построяването им. Какво участие са имали Орион и Сириус там? Римската империя, земните хора – как са били разделени на два пола от извънземните. Формирането на САЩ и купищата митове, които съществуват за онова време днес. Джордж Вашингтон като собственик на роби не е бил свещената личност, както искат да вярвате. Линкълн като изменник и неговите действия за прекратяването на свободите в САЩ, Рузвелт, който е позволил да бъде бомбардиран Пърл Харбър по нареждане на онези, които са натискали бутоните по това време, с кои извънземни е имал връзка Хитлер и т.н.

Всъщност, не съществува събитие, за което да не можете да намерите истинската  информация там. Когато обаче можете съзнателно да отидете там и да видите нещата лично, не бързайте да грабите записи от там и да ги разпространявате на всеки от трета плътност, които иска да чете. Съществува аспект на зрелост при тези, които могат съзнателно да ходят там. Ако търсите там информация, която да използвате против Играта, вашият Висш Аз няма да позволи това. Това е част от правилата на Играта, които Висшите Аз са приели да спазват. Можете да използвате информацията за себе си и толкова. Това, което ви казвам в Матрицата, е за вашето лично разширяване и за да се отстранят заблужденията. Вашият Висш Аз добре знае това. Когато достигнете финалния етап и свикате своите инкарнации, ще научите МНОГО повече и ще ви отнеме значително време, за да обработите тази информация. Но чакането си струва.

Самата информация там се събира от Висшите Аз, ангажирани в едновременното инкарниране. Цялата тази информация може да се намери и във вашия собствен Висш Аз. Тя ще остане там, докато съществува поне една инкарнация на Висш Аз, участваща в Играта.

Библиотеката НЕ е достъпна за последователно инкарниращите. Тази група има съзнателни спомени за своите минали животи, но библиотеката е бонус за групата едновременни инкарнации, движещи се по бързия път. Преди началото на играта, участващите в нея Висши Аз са приели да спазват определени правила. Както при игра на шах. След започването на играта правилата вече не се променят. Вашият Висш Аз осъзнава тези правила въпреки, че самата инкарнация не ги осъзнава и прави така, че те да се спазват. На Монро трябва да благодарим за това, че даде възможност за съзнателно осъзнаване на ниво 27 и на онова, което е там.

Когато си създадете жилище в астрала на ниво 27, можете да си изградите и връзка с Библиотеката. Това може да е подобно на компютър устройство или даже книги на рафтове. Аз имам книга за всяка година от текущия си живот, например. Когато отворя някоя от тях, мога да прочета какво съм правил. Ако отворя книгата за текущата година, последното въведено нещо е „След това отворих моята книга в астрала”. Обновяванията стават автоматично. Връзката е посредством моя Висш Аз. Единствените ограничения са тези, които вие самите вярвате, че съществуват.

Освен за исторически събития на земята, там можете да прочетете и други неща. Например има много информация за влечугоподобните като най-старата раса в галактиката – как са започнали като доминирано от мъже общество преди жените да поемат властта. Можете да четете за извънземните, полярностите и войните. Последователно инкарниращите се извънземни имат дълги истории поради характера на своя инкарнационен път. Много от тези истории идват от последователните инкарнации, които са се прехвърлили към едновременно инкарниращите се. Според правилата на Играта това е позволено.

Никога не съм виждал библиотеката претъпкана. Хората идват и си отиват, но никога няма тълпи. Ако дадена инкарнация не е ментално ориентирана на Земята, тя няма да е в астрала. Привлечени от библиотеката са онези, които са ментално ориентирани. Ако дадена инкарнация не е достатъчно напреднала, съмнително е какво ще научи в Библиотеката. Щом получите достъп до материалите на библиотеката заблудите отпадат. Готови ли сте за това? Ако сте готови, ще приветствате познанията. В противен случай - ще ги избягвате. Напредналите инкарнации обаче прекарват доста време там докато физическото им тяло спи.

Вал Валериан




Гласувай:
51



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1267667
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930