Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2014 21:41 - Основните играчи - обзор
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 3213 Коментари: 0 Гласове:
49


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Висшите Аз, тръгнали по пътя на едновременните инкарнации, имат над 1000 инкарнации протичащи едновременно на нивото на 3-та плътност. Повечето от инкарнациите на Висшите Аз са с инкарнации на основни до средни нива на напредък. Много от тях са доста напреднали, включително 3-4 доминантни инкарнации и една Финална Инкарнация на ниво трета плътност за този висш Аз. Всички тези инкарнации сте ВИЕ, който получавате преживявания на Земята в трета плътност. Посредством тези инкарнации вие преживявате всеки пол, раса, сексуална ориентация и стотици вариации и комбинации включително над 1000 вариации на преживяването по време на физическата смърт. Целият този опит се подава към Висшия Аз (а това сте ВИЕ) и е специално подбран от ВАС. От гледна точка на трета плътност, ако трябваше да дадем на всяка инкарнация среден живот 50 години, щяхме да можем да кажем, че се преживяват 50,000-80,000 години на земята едновременно! Има и Висши Аз, които избират да не участват в Играта на трета плътност и предпочитат да участват на нива изпълнени с по-малко предизвикателства.

В трета плътност обаче съществуват и други еволюционни пътища. Преобладаващият вид са последователните инкарнирания, за които типични са хуманоидните жизнени форми чужди на земните хора. Висшите Аз, поели по пътя на последователните инкарнации, преживяват посредством една инкарнация в линеен смисъл, като помнят станалото в предишната си инкарнация, включително и натрупания по време на нея багаж. Това е по-бавен начин за еволюиране отколкото метода с едновременните инкарнации. Извънземните раси са по този път от милиарди години и са по-слабо духовно напреднали от тези, които са на пътя на едновременните инкарнации. При все това се представят за духовно напреднали пред инкарнациите от средно ниво, като приравняват развитието в технологично отношение с духовния напредък. Последователните инкарнации обикновено са дълги – понякога по няколко хиляди години. Това означава много багаж. Най-големият им страх е да изгубят паметта си за изминалите си инкарнации. Само тези от едновременния път се инкарнират в тела от трета плътност.

При едновременния път Висшият Аз остава на по-висшите плътности и проецира в трета плътност едновременно хиляди едновременни „удължения” („продължения”). Перспективата на тези инкарнации в трета плътност е линейна макар, че много от вашите инкарнации притежават способността да виждат извън кутията, когато преминат към по-напредналите нива и към придружаващите този напредък преживявания.

Земята е „остров” в тази „галактика от последователни” за поелите по едновременния инкарнационен път поради интензивната концентрация на полярности и разнообразието от преживявания. И другите галактики имат подобна динамика. Тъй като динамиката на оперативния път в тази галактика е последователен, те не искат уникалния индивидуализъм на напредналите инкарнации, които „замърсяват” със своята философия „всички са еднакви” и със системите си за контрол, придружени от индивидуализма, съществуващ на Земята. Ето защо на земните на им се разрешава да имат истински космически програми.

Обществата, съставени от последователни инкарнации, се развиват по-скоро като „цели раси”, отколкото като индивидуални членове. Бавен път за напредък, но „безопасен” от тяхна гледна точка. Те не могат да разберат какво е да преживяваш живот без да си спомняш пряко своите други животи. За нас тези спомени се пазят във висшия Аз, но са достъпни от напредналите едновременни инкарнации.

Вал Валериан




Гласувай:
50



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263515
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031