Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2014 15:19 - Библиотеката на фокус 27
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 2565 Коментари: 0 Гласове:
49


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
При влизане в библиотеката тази секция ви се пада отляво. Можете да се ровите по рафтовете, но това не е необходимо. Едно лице в библиотеката ми каза, че е достатъчно само да си помислите за това какво искате и то ще се появи в ръцете ви. Аз последвах инструкциите му и предметите се появяваха изумително лесно. След като приключите с книгата тя се връща на мястото си веднага щом мисълта ви я освободи.

Беше ми поставен въпрос има ли в библиотеката компютри и DVD.

Тъй като компютрите са популярни от 10-15 години спрямо хиляди години инкарнационно време на Земята, те не са заели все още мястото на книгите, които се използват от хиляди години. DVD-та пък се използват в трета плътност още по-отскоро. Само с помощта на волята си вие лесно можете да си направите компютърен терминал и сами – аз имам такъв в моя дом във фокус 27, който използвам – създадох си го по времето, когато бях в института на Монро. Виждам обаче, че съм се придвижил отвъд това, тъй като има друга секция в Библиотеката, която е още по-впечатляваща от лавиците с книгите.

Можете да получавате и пакети с информация (подобен пакет Монро нарече с термина „Роут”), които съдържат всякакви аспекти на данните – практически, емоционален и сензорен. Това е далеч по-напреднал начин за получаване на информация и именно това е начинът, по който се извършва предаването на информация във висшите плътности. Когато посетите Библиотеката ще знаете дали сте готови да получавате информация по този начин. Този е най-добрият начин за получаване на информация от Събудените Финални Инкарнации, но това не означава, че те не сканират и книгите – за разнообразие. Стаите, които виждате отдясно при влизането си в Библиотеката са нещо като стаи за лекции/класни стаи. Групите могат да се срещат там и да дискутират каквото искат. Освен това там можете да намерите и открити лекции на най-различни теми. Когато корицата на Матрицата 5 беше завършена, рисунката й се появи на една стена в Библиотеката със златен отблясък около нея, както е показано на рисунката. Казаха ми, че някои Висши Аз са я поставили в Библиотеката поради важността на рисунката и нужните ключове, които мнозина ще намерят там. Те много се радвали, че намират тази рисунка на трета и четвърта плътности заедно с текста.

След публикуването на Матрицата 5, под картината на стената се появил рафт, на който винаги имало копие от книгата. Ако някой вземе копието – се появява друго. Щом копието бъде отново върнато на рафта, там отново остава само едно копие. Винаги има само едно копие – това е интересно явление, което се случва в зоната на Парка. Никога не липсват книги и щом бъде взета една, на мястото й се появява друга. Виждал съм това да се случва и извън Библиотеката.

Библиотеката е ОГРОМНА. Преминете през арката от дясната страна на рафта с Матрицата 5 и ще видите още и още книги. На втората рисунка е показана една инкарнация, която върви между рафтовете и така придобивате представа за огромността на библиотеката. Повечето от хората на ниво 27 носят свободно спускащи се роби – не толкова плътни по тялото, както бяха показани във филма „Да защитиш живота си”, но и не много по-надути. Много са удобни.

Вал Валериан




Гласувай:
51



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1268569
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930