Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2014 20:40 - Какво да правим по време на периода на Края на Играта – Емоционален огън
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 3027 Коментари: 0 Гласове:
43


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Периодът на Края на Играта е в разгара си. Вие сте в Играта. Какво да правите? Трябва да правите онова, което имате чувството, че трябва да правите. Почти всеки ще играе някаква част от драмите, разиграващи се в Края на Играта, в зависимост от това къде е настоящата ви инкарнация и в зависимост от преживяванията, от които вашият Висш Аз се нуждае. НЯМА правилни или погрешни положения, в които можете да се намирате. Ако искате да следвате Адолф фон Буш, значи именно това трябва да направите. Ако искате да се присъедините към противниците на войната – значи това е нещото, което трябва да направите вие. А ако искате просто да си седите, да се облегнете назад и да наблюдавате – значи това трябва да направите. Да изисквате от всеки от останалите да прави онова, което правите вие, означава, че не сте достатъчно напреднал, за да може духът ви да управлява процеса на идентифициране с тялото ви. Това, обаче, се отнася за повечето хора на планетата. Ако някой твърди, че неговата позиция е правилната, а тази на другите – погрешната, значи не е разбрал въпроса за индивидуалността. Онова, което е правилно и вярно за един, може да е неправилно за друг.

Докато по принцип е много полярно да си или за или против изграждането на империи от Америка и желанието да управляваш света, вие нямаше да сте тук, ако вашият Висш Аз не искаше НЯКАКВИ преживявания във връзка с това. Намирам, че е особено интересно да говориш за тези неща и да наблюдаваш реакциите на онези, които вярват, че присъединявайки се към единия лагер може да промени Играта. Играта не може да бъде променена. Дори цялото „зиг хайл-ване” в Америка за Адолф фон Буш няма да промени нейната посока. Нито пък протестирането срещу войните. Помнете, че направленията на Играта са определени още преди тя да започне. Вие сте само играч в Играта, който е дошъл тук заради преживяванията. Докато не схванете тази концепция, няма да можете да видите гората от дърветата.

Питали са ме дали Играта е състояние на дисбаланс поради това, че тъмните сили в Америка, Британия и Израел действат и дали „светлата полярност ще бъде увеличена като численост”. Този сектор от галактиката е към Тъмната полярност – имайте предвид това.

Ако Империята Орион наистина изпълни плановете си да се завърне на Земята, Светлата полярност почти ще изчезне тук.

С наблюденията, които правя, аз ви давам гледната точка на Събудена финална Инкарнация за Играта. Мога да посоча Тъмните и Светлите и да посоча техните намерения. В същото време обаче ви казвам, че те трябва да изпълнят своята роля в Играта. Вие не можете да промените това, но можете да се забавлявате с тях, ако можете да владеете своя емоционален огън. Можете да участвате в Играта и без да се оставите да бъдете пометени от нея. Можете да изпитвате страст към нещо без да се оставите тази страст да започне да ви управлява. Когато казвам това на някого, който се идентифицира с тялото си, той казва: „абе ти защо не се ядосваш заради това или заради онова?” Така им се струва на тях, защото те самите „реагират” така, тъй като са управлявани от страстта, вместо да е обратното. Да рисуваш с емоционалния огън е нещо, с което Събудените Финални Инкарнации ще се занимават, той като това е необходим за по-високите плътности елемент.

 

Вал Валериан





Гласувай:
44



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1267582
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930