Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2015 20:18 - Веригите от преживявания и полярностите
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 3692 Коментари: 0 Гласове:
46


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Вашият Висш Аз иска преживявания и от Тъмната и от Светлата полярност. Веригите от преживявания се структурирани и в Тъмната и в Светлата полярности. ДНК командите, които извънземните са поставили в земните хора, изключително много ограничават свободата на изразяването и на Тъмното (военното, физическото и парично робство, системите за задлъжняване и т.н.), тъй като това тук е Тъмен сектор на галактиката. Всяка верига от преживявания, която трябва да преодолеете - от най-ниската инкарнация през Събудената Финална Инкарнация, се изразява и с Тъмни и със Светли течения. Вие ТРЯБВА да преживеете/усвоите добре Тъмното, за да сте в състояние да прекъснете Тъмния сектор на веригата. Ако сте преминали само през едната полярност, значи сте разединили само половината от веригата.

Прекъсването на веригите отнема множество инкарнации. Главните вериги, като религия, подстрекателство към война/патриотизъм и социалната конформност (живеене за другите) имат толкова много преживявания и вариации, че вие най-вероятно няма да скъсате ВСИЧКИ елементи от ВСИЧКИ тях преди да стигнете до своята Събудена Финална Инкарнация. За да постигнете Баланс, вие трябва да потопите себе си и в Тъмното и в Светлото, защото иначе няма да сте в състояние да ги оцените като това, което те са и да знаете как да ги смесите така, че да се стигне до Баланс. След като сте постигнали Баланс, можете да бъдете обградени от калта и на двете полярности, но да останете незасегнати от тази кал.

Ходих на едно събиране край Ню Йорк. С удивление констатирах, че то беше предимно Тъмно. Обсъждаха се научната фантастика и ужасите. Участниците бяха много горди с това, че принадлежат към Тъмните, което им прави чест. Това, което на мен не ми харесва, обаче, е когато виждам Тъмните в овчи кожи, тъй като това е преднамерено заблуждаване (както при Адолф фон Буш, например). На това събиране привържениците на Тъмните смело заявяваха своя път – имаше тениски и стикери „За-Смъртта”, които ме разсмяха. Един човек, облечен целия в черно, носеше черна якичка на врата с верига на нея, която една държеше, а той пристъпваше покорно след нея (точно в стил Орион). Няколко души се бяха нарисували като влечугоподобни. Един рисуваше половината им лица със зелено и даже им даваше жълти контактни лещи като част от ефекта. Смърт, кръв и зъби имаше навсякъде, НО поведението на участниците не беше застрашаващо. На гърба на едно 12 годишно дете пишеше „Смях се с Луцифер на въртележката на Сатана”. Бях сред хора, които не се извиняваха за това, което бяха. Привържениците на Светлите никога не могат да оценят тези хора и винаги се опитват да ги „спасят”. Балансът, обаче, цени това, защото заедно със Светлината води към Баланс.

Тези хора с едновременно инкарниращи Висши Аз накрая ще преминат отвъд Тъмната полярност, а Светлите, които решат, че искат нещо повече, ще преминат към Тъмните. И едните и другите са част от една и съща верига от преживявания. Когато скъсате дадена верига, вие спирате да се ангажирате в изключителните дейности на която и да е от страните. Това е скъсването. Това, което първоначално правите, е да смесвате полярностите, което кара веригата да престане да съществува за вас. Докато успеете да смесите двете полярности в една група, не можете да скъсате веригата. Ако ви преследва чувство на вина, това е Светлия сегмент от вашата верига. Това е много разрушително и е нещо, което отнема ДЪЛГО време, докато се скъса. Ако сте водени от желанието да причинявате ненужна болка на другите, това е Тъмния импулс.

След като сте скъсали дадена верига от преживявания, това не ви прави неутрален по въпроса. От позицията на Висшия Аз това би било липса на чувство и ОПРЕДЕЛЕНО би било недостатък. Целта не е да се отстраните от преживяването и от емоциите, а да извличате полза от тях и да ги преработите в Баланс. Много по-лесно е да избягате от тези преживявания, отколкото да се изправите лице в лице с тях и да ги преодолеете. Информацията в този сегмент е нещо, с което трябва да се справите през целия си инкарнационен цикъл, а не само в няколко инкарнации. ВСИЧКО ще ви стане ясно на етапа Събудена Финална Инкарнация.

Вал Валериан





Гласувай:
47



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1262978
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031