Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2016 20:42 - Истини и заблуди за прераждането. Част2 край
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 2499 Коментари: 1 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Към лъжливите тунели на светлината могат да ни призовават различни същества, представящи се за ангели, ръководства, духовни водачи, дори наши (заблудени? Поробени? Излъгани?) заминали си роднини и близки, заедно дори със същество, представящо се за Бог.

Начинът да разпознаем Истинския Тунел на Светлината (както и Истинския Бог) е като се допитаме до своето вътрешно Аз, търсейки Истината с цялата си божествена Душа. Трябва да се осланяме само и единствено на вътрешния си глас, а не на гласовете и образите, които (ни се проектират?) отвън, колкото и авторитетни, примамливи, любящи или съвършени да изглеждат! Всеки Човек има Божествена частица, която е безпогрешен разпознавач на всяко Истинско нещо. Имайки вяра в себе си, ние няма как да попаднем в лъжлив тунел. Напълно сме способни сами да открием истинския Тунел на Светлината, без да се поддаваме на „външни“ влияния.
Според документите на Уес Пенре:

„Аз не съм много запален по много от „духовни водачи“, които идват при вас след като се отделите от тялото си; повечето от тях са лъже-водачи, Сириански помощници, като не-физическите Вегани и Сиви.

„Бъдете особено нащрек, ако ви кажат, да ги следвате „в светлината“ или „до тунела“, или да „отидете да видите роднините си“.

Забележка на Живорад Родовлад: От дете имам вродената защита да си казвам, когато ще се самовглъбявам, че ще „остана тук” или „ще се върна тук след точно определено време” – винаги определям отрязъка от време да е точен, а не някакъв неопределен. Когато определим Времето да е точно, няма как Чувството ни за Време да не се прояви – това е Вътрешният ни Часовник, който е по-точен и от атомните механични творения. При точен Вътрешен часовник няма как да бъдем подлъгани от каквито и да е „висши духовни учители”.

„Ако решите да отидете с тях, ще се окажете в системата на Сириус за рециклиране – отново ще попаднете в пълна амнезия и след това ще ви свалят в ново тяло пак тук, на Земята.“

Забележка на Живорад Родовлад: Това е възможно само с хора, които прекарват живота си пред телевизора или компютъра, или телефона. За хора, които знаят какво е бор, ела, смърч, мура, дуглазка, кедър, ясен, явор, шестил, дъб, бук, калина, кестен, габър, бъз, ябълка, лоза, круша, мушмула и т.н., и т.н. не от „учебника”, не от някакво „научно телевизионно предаване”, а от собствения си жив досег с живата Природа, това няма как да стане!

Сънят на Уес Перне: „Веднъж имах един сън, в който бях на път да се въплътя в тази триизмерна реалност. Вкараха ме в стая-асансьор, което действие представляваше процесът на слизане на Земята. Помня, че съм бил на това място много пъти преди това, но не можех да си спомня какво е трябвало да правя по-нататък.

Бях на последния етаж (14-ти етаж, което означаваше 14-то измерение?) Паметта ми бе дотолкова заличена, че не можех да си спомня как да се спусна към Земята.

Това е изпит, през който минаваме, за да се види, дали са ни останали някакви спомени и ако е така, тогава, може би, ни връщат и ни трият спомените отново.

Забележка на Живорад Родовлад: Творецът не е толкова глупав, за да прави „база от архивни данни” , която да е лесно достъпна за всички тъмни вселенски същности и техните робо-творения. Той дава на всеки от нас цялата Вселенска „база от данни” в Чувствата ни! В ЧУВСТВАТА! Достатъчно е да си спомним да ЧУВСТВАМЕ, ДА УСЕЩАМЕ, ДА СЕБЕДОКОСВАМЕ! Това именно вбесява тъмните сили, които не разполагат със светлите Чувства и не усещат себе си като „пълноценни” и водени ОТ СТРАХ, именно от „страх”, те ламтят за контрол върху нас. Ама няма да им се удаде!

Имаше и други изпити, за да видят, за какво се сещам, но аз не мога да си спомня, какви точно бяха те. Това са последните останали ми спомени от другата страна преди да се родя.“

Как да излезем от клопките в системата за прераждания?

Това е най-важната част от досега написаното. Как да си помогнем и да помогнем на другите да се откъснат от тази цикличност на безкрайно повтарящи се несъзнати прераждания в една и съща система за контрол над душите? Отговорът е, че е достатъчно само да имаме знанието за това как системата за несъзнати прераждания работи, за да се отървем от нейните капани.

Забележка на Живорад Родовлад: Нo това не е всичко: за да избегнем „системата за оглупяване”, в каквато се е изродила съвременната „обществена система”, трябва да правим всичко „наобратно” (както казва Франц-Карл Рьоделбергер) – там, където се тълпят най-много, ние да не ходим! Онова, което най-много се одобрява от мнозинството, ние от него да се пазим най-много. И така нататък. Защото поробването като главна цел на тъмните сили е обратимо дори за човек, който е стигнал смъртния одър, но е ПОЧУВСТВАЛ, че е ДЕТЕ НА БОГ!

Усещането, че си ДЕТЕ НА БОГ е пълно не само със сила, но и с безкрайна отговорност, която няма как да те подведе да се водиш по каквито и да е лъже-духовни учения. ЧУВСТВОТО ЗА ОТГОВОРНОСТ е най-строгият учител вътре в нас и няма да пропусне да ни натрие сурово носа, ако някъде сгафиме. Но след болката ще сме му много благодарни! Именно поради тази причина е нужно да имаме свой ОБРАЗ ЗА ЖИВОТ – цялостен, съобразен с Божествените закони и Вселенската цялост. Свой, а не натрапен отвън. Такъв образ за мен е Родовото имение, защото го чувствам като образ, в който моят Дух и моята Душа са участвали от хилядолетия насам!

Поради тази причина всички тъмни сили се стремят да заглушат БЛАГАТА ВЕСТ: че спасението е вътре във всеки един от нас – във светлите, в чистите ни помисли, в творческите, цялостни и светли ОБРАЗИ! Затова те чрез слугите си тук на Земята обявяват като „сектанти” всички, които не се подчиняват на робо-програмата им за всеобщо затъпяване!

Виждате ли, противно на много религиозни учения, които твърдят, че само „низшите и ненапредналите души“, които се нуждаят от знания или утоляване на страстите си, се прераждат на Земята „в порочен кръг“ (т.нар. илюзия „самсара“ от индийската митология), ние считаме, че Земята е единственото място във Вселената, където е концентрирана цялата Божествена Любов и където Човекът може да създаде своя Рай.

Тоест, не самото прераждане като такова е порочно, а начинът, по който биваме подвеждани да мислим, че Земята е ад и само ад, и не може да бъде Рай – Планетата на Любовта. Част от това подвеждане, както споменахме по-горе, се състои в изтриването на спомените на душите при всяко прераждане, лъжливите тунели, лъжливите водачи, лъжливата любов, лъжливия бог и лъжливия разгор с този лъжлив бог. Част от този лъжлив разговор включва прожектиране на живота, който сме изминали в това прераждане, където виждаме как сме наранявали чувствата на някои или сме радвали други, без да очакваме нищо в замяна.

Често собственото ни изострено чувство за справедливост в присъствието на лъжливия бог (енергията на Справедливостта, но непридружена с целия комплекс от уравновесяващи енергии, който е ръководен от Бог) ни кара да вярваме, че трябва да плащаме кармични задължения в най-сурова степен, „за да изкупим греховете си“. Сега и веднага. За едно прераждане. Това често се оказва тежка и непосилна задача за много свръх-амбициозни души, които, връщайки се отново в тяло на Земята без спомени за собственото си решение да „изчистят дълговете си“ и сблъсквайки се с всякакви заплетени положения едно след друго, влизат в ролята на безпомощни жертви, озлобени към живота и заобикалящите ги хора. По този начин те дори натрупват още по-големи кармични дългове, вместо да изчистят тези, които са налице.

Забележка на Живорад Родовлад: „А счастие было так близко, так возможно” – пише Пушкин, – защото ПРОШКАТА на самия себе си в лично общуване с планетата на ПРОШКАТА (тук няма да я споменавам  ) дава необятни възможности на ГРАДИВНАТА МИСЪЛ да изчисти всички кармични обременености.

Кармата си бихме могли да изкупим най-добре като здрави, уравновесени и пълноценни хора с възможно най-големи възможности за подобряване на собствения си живот и живота на останалите около нас, а не като физически или умствено безсилни инвалиди. Не бива да се прераждаме като инвалиди от какъвто и да било вид, за да се самонакажем! Точно това желаят извънземните – увеличаващо се страдание. Наш дълг е да бъдем по-истински във всяко следващо прераждане и да създаваме красота и хармония в съгласие с Твореца. В този смисъл, наш дълг към самите себе си и към Твореца е да покажем милост към себе си, преди да се осъдим на адски страдания заради „натрупана карма“в следващото си прераждане.

Част от лъжливия разговор с лъжливия бог е подписването на предварителен договор, който душата трябва да следва, независимо от това, как се менят обстоятелствата в истинския ни човешки живот в тяло. По този начин ние разкриваме най-съкровените си планове на представящите се за бог извънземни същности или енергии, подвеждайки и заробвайки самите себе си. Често ние говорим за „нашата божествена мисия или задача, която трябва да си припомним“, несъзнавайки, че така наричаме договореностите, които сме сключили с лъжливи същности, целящи нашето подвеждане.

Забележка на Живорад Родовлад: Една предпазна мярка в това отношение е Любовта към самия себе си, която е под прицел във всички религии: под булото на „общочовешка загриженост” всяка религия (във различна степен, разбира се) се стреми да изкорени самоуважението ни, самолюбието ни (да не се бърка със самовлюбеност), за да ни направи смъртни, уязвими, безпомощни същества. Главната цел на религиите е именно тази: да ни откъснат от Първоизточника, като ни внушават, че точно те ни свързват с Него! Ведическата вяра, която не е религия, ни учи да общуваме без никакви посредници с Твореца, да не се кланяме на никакви кумири и идоли, да не превъзнасяме никого, защото нашите безкрайни градивни възможности биха се уронили от такова превъзнасяне. А всяка религия почива именно на идолопоклонничеството! Ето защо всяка религия, в крайна сметка, води към днешната технократична „лудница”!

Част от очарованието на човека е неговата свободна воля да твори реалността около себе си.  Имайки безусловна вяра в нас, Бог едва ли ще ни кара на подробно предварително обсъждане, а тихичко ще ни говори и напътства в съвършения план за всичките ни прераждания, който е заложил дълбоко в Душата ни още от момента на нашето Сътворение. Тоест, Душата съвършено знае какво прави и не й е нужно да го преговаря при всяко прераждане, разкривайки го на дебнещи и шпиониращи около й същности.

Най-добре е да се преродим на Земята, запазвайки в най-голяма степен свободата си да сме ковачи на собствените си съдби в съгласие с Божествения промисъл и според менящите се обстоятелства. Също така, стига да сме достатъчно силни, за да го понесем, е добре да запазим спомени от предишни прераждания и измерения, които сме обитавали. Тези неща, както и развиването на усета ни за разграничаването на Истината от лъжата, биха били нашите най-големи оръжия срещу превръщането ни в жертви на измамни вселенски богоборски същности – както, когато сме в тяло, така и между преражданията.

http://vluhvite.com/bg/2016/09/28/%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B8/




Гласувай:
21



1. oia - Прекрасна статия. За да не е обър...
06.10.2016 20:14
Прекрасна статия. За да не е объркана душата, когато напуска тялото и да не попада
в капана на разни същности--това, което почти никъде не се говори е постигането на баланс в живота. Само, когато човек изгражда и ползва баланса между плюса и минуса--не може никой да му влияе. Не може да се ползва само плюса, или само минуса. Така човека се превръща в консуматор--няма баланс. Когато е изграден баланса--се оформя най- мощната енергетика, която съпътства душата и във физическия свят и в другия. Истинския тунел, в който влиза душата в обратния си път е с цветовете на дъгата. За всичко друго да се замислят. Има и други скрити камъни, които са заложени по пътя на душите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 839370
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031