Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2011 17:42 - Психотронните оръжия
Автор: padreantonii Категория: История   
Прочетен: 6285 Коментари: 7 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПСИХОТРОННОТО ОРЪЖИЕ... 
ПСИХОТРОННОТО ОРЪЖИЕ, ЗОМБИТАТА, БИОРОБОТИТЕ И ЧЕРНАТА МАГИЯ 
ЕЛЕКТРОННА АПАРАТУРА ИЗЛЪЧВА ВЪЛНИ, КОИТО ВЛИЯЯТ НА ЧОВЕКА 
ПОВЕДЕНИЕТО МУ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ И СЕ ПРЕВЪРНЕ В БИОРОБОТ. 

Напоследък се говори много за психотронното оръжие и психотронната война, излязоха статии и книги, в тях има и категорични твърдения, и уклончиви позиции. Все пак вече се очертава едно разбиране на истинския проблем - какво представлява това оръжие, какво прави, има ли защита срещу него. Общо взето, авторите на материали по тези въпроси се придържат към едно тясно разбиране на термина “психотронно оръжие” - за кратко ще го означавам с ПСОР. Това е някаква електронна апаратура, която излъчва определени електромагнитни вълни, с тях облъчва един човек, група хора или покрива определена територия, като променя мозъчната и психичната им дейност в някаква посока - загуба на съзнание или ориентация, неадекватно поведение или точно определени действия. Ще я наричаме ПСОР-4. 

Преди да продължа нататък, необходимо е да припомня какво е психотроника. Това е наука за екстрасензорните възможности и сили на човека: телепатия, ясновидство, радиестезия, биодиагностика, биолечение, безкръвна хирургия, астрални пътувания, психоовеществяване на мисловни образи-представи, психоразлагане на реални физически предмети, телевнушение и т.н. ПСОР действа като тези сили на хората - нещо като телепатично внушение от разстояние, т.е. телевнушение. Има много твърдения, че такава електронна апаратура е създадена в секретни лаборатории на определени държави, спада към държавната им тайна и поради това никъде не са публикувани снимки и технически данни. По-важното е, че от научна гледна точка създаването на такъв апарат не е проблем - просто това е генератор на определен спектър от електромагнитни вълни, като всяка вълна в този спектър действа резонансно върху определени клетки в човека - в мозъка му, в някои органи и тъкани. Тогава състоянието и функциите на тези клетки се променят и това променя поведението на човека здравето му и пр. Може да се предположи, че ако спектърът на излъчването се изменя във времето по определен начин, може да се управлява поведението на човека - той се превръща в биоробот С прекратяване на облъчването човек може да дойде на себе си, а може и да покаже определени психически отклонения - временни или трайни. Вероятно в апаратите се използва и някаква модулация на тези вълни- честотна, амплитудна и фазова, съшо някаква поляризация - линейна, кръгова, елиптична и пр. - не е изключено да са овладени и надлъжни електромагнитни вълни с твърде интересни свойства, непознати на официалната наука, която знае само напречните електромагнитни вълни. 

Тук има един много важен въпрос, по който никой не реагира, а именно - възможността при промяна на излъчваните вълни /честотите им/ и спектъра им това оръжие да става идеален лечебен апарат - като биоенерготерапевт с висока квалификация. На аналогичен принцип може да се създаде и приемник на съответните излъчвания на различните клетки - това е идеалният диагностичен апарат. Създаването на такива апарати, да ги наречем ПСОР-3, не е технически проблем, поради което ПСОР-3 може да стане фундамент на бъдещата медицина - полева и резонансна Има и едно по-широко разбиране на психотронното оръжие. Това разбиране включва и електронна апаратура, и екстрасензорното въздействие на силен екстрасенс или група от такива. По телепатичен път те могат да въздействат върху един или повече хора и да управляват поведението им /ПСОР-2/. Научният термин е телевнушение - телепатично внушение: от разстояние се внушават определени мисли, желания, чувства и пр., които се възприемат като свои и реализират при запазено съзнание. При по-голяма сила на телевнушението неговият адресат губи съзнание и изпълнява всички заповеди като биоробот При запазено съзнание внушението се допълва с внушение на някаква мотивировка за извършване на действията и това преодолява критичната бариера на съзнанието. 

При всяко ПСОР трябва да се познават и възможностите за защита. Относно ПСОР-4 вероятно е необходим някакъв индикатор за облъчването и тогава е възможно някакъв изолатор - екран да защити човека - ако се работи с познати честоти и модулации. При ПСОР-3 защитата е само изграждане на силни личности - със силно вътрешно усещане, самосъзнание и самочувствие, с будно съзнание, което винаги е нащрек, веднага разпознава чуждите влияния, на отрицателните не се поддава и с по-силна воля ги връща обратно към техния източник. Последният би трябвало да изпадне в нещо като автохипноза и да изпълни вложените в телевнушението заповеди. В случая кармичното наказание се изпълнява веднага. Друга форма на психотронното оръжие е ПСОР-2, при което се използва сложна технология за проникване в подсъзнанието и управляване оттам на съзнанието Тук се използват различни средства: упойващи и наркотични вещества за замъгляване на съзнанието и отваряне на врата към подсъзнанието, стресови ситуации, пренапрегнат физиологичен и психологичен режим, при който обучаваните, без да знаят и разбират това, стават “зомбита”, също словесни внушения и внушаващи прийоми, претоварен информационен и мисловен режим на същите хора, телевнушение, облъчване с ПСОР-4 - все със същата цел: проникване до подсъзнанието чрез вече постоянно отворен канал. Общо тук се пробива психическата и биополевата защита на личността и по получения канал се предават в произволно време произволни информации и заповеди - при външна “запазеност” на съзнанието и разума. Използват се и ред психологически похвати за приспиване на будността и критичността, за налагане на авторитета на водещия “занятията” - зомбирането и пр. Истинското зомбиране, познато на някои племена и народи, е много по-груба форма на това оръжие По определена физическа /много и жесток бой/, психофармакологическа /отвари от определени растения/ и психологическа технология човекът се превръща в животно - просто една по-сложна машина, в която човешкото е убито, съзнанието го няма, неговите висши функции - психическите и мисловните - също ги няма. Само външната форма и елементарното механично поведение изглеждат човешки. 

Средствата на ПСОР-2 и част от тези на зомбирането - без жестокия бой - се използват от много религиозни секти, движения и пр., както и от групата на Золотов, работел много години в секретните лаборатории на КГБ по разработката на тези технологии, т.е. на тези психоманипулативни техники. Защитата тук е както при ПСОР-3: силно Аз, будност и нащрек, както и неучастие в подобни курсове, конференции и пр., колкото и съблазнителни да са обещанията на организаторите им и част от реалните резултати след курсовете, видими за “обучаваните”. ПСОР-1 - ЧЕРНАТА МАГИЯ Най-скритата и може би най-мощната засега форма на ПСОР е ПСОР-1 - така наречената сред народа “черна магия”. Тя използва и телевнушението - макар в много слаба форма, а истинската й сила са определени физически и мисловни манипулации върху предмет - собственост на обекта на магията - или върху фигура, назована с неговото име и с мислене за него през време на извършване на манипулациите. Изглежда видът и редът на манипулациите активизира определени енергии, непознати на днешната наука, които са модулирани от мисловните заповеди и ги изпълняват. 

Важно е да се знае, че ПСОР-1 може да реализира произволно желание на използващия го: влюбване, разлюбване, нераждане на деца, разболяване от произволна болест, даже смърт От мирогледна точка интересна е магията за невървеж - на обекта й просто в нищо да не му върви. Този човек става пълен неудачник, нищо започнато не може да реализира, а ако постигне нещо от целите си, това става с цената на огромни усилия, време и средства. Това повдига важните въпроси за съдбата на човека, как и какво организира събитията в нея, как уж малките енергийни разходи за магията водят до огромни резултати и пр. Изглежда аналогичен или същият е и механизмът за реализирането на кармичните задължения на всеки човек. Това са все въпроси от фундаментален характер за свойствата на света, на човека, на Бога, на субстанцията. 

ПСОР-0 - МАНИПУЛАЦИЯ ЧРЕЗ МЕДИИТЕ Сега стигаме до максимално широкото разбиране на ПСОР - манипулирането на човека чрез средствата за масова информация, чрез изкривявания на истината, чрез лъжи, измислици - примесени с истина, внушения, заплахи, шантажи, изнудвания, внушения с различни техники, чрез фалшиви авторитети и т.н. Особено опасно и най-масово и маскирано използвано е манипулирането на хората чрез формиране на определени ценности у хората - формиране, което се опира на неосъзнаваното и неосмисляно подражание, на масовия отрицателен пример, на нисшите инстинкти и страсти на човека. Основното е, че това формиране-манипулиране заобикаля съзнанието, разума и мисленето на човека, че то въздейства пряко върху подсъзнанието и по периферията на съзнанието - където то не е така будно и критично и лесно преминава в несъзнаваната сфера на човека. 

Оттам после всичко изплува като свое - свои желания, мотиви, импулси, страсти и пр. Именно това е тоталното психо-оръжие ПСОР-0, ежеминутно използвано в съвременната цивилизация от страна на властимащите- политици, депутати, мафиоти, специални служби, продалите се интелигенти и професионалисти с висок авторитет, богатите и пр. То вече е внедрило в почти всички хора погрешна йерархия на ценностите - на върха са именно ценностите на нисшата природа на човека и чрез тях, чрез това потребителство и бездуховност, хората са манипулирани да имат съответното поведение. Именно тази манипулирана ценностна йерархия е глобалният дефект на съвременната цивилизация довела я до екологична катастрофа, конфронтациите от всякакъв род, организираната и неорганизираната престъпност, наркоманията, проституцията, алкохолизма, отчуждението, егоизма - накратко до безлюбието между хората. Тоталната защита Така става ясно, че всички видове психотронни оръжия - манипулатори използват различни свойства на човека - на тялото, мозъка, психиката и съзнанието му. Но човек има и свойства за пълно самоуправление - за тотална защита. Това е научно издържаната йерархия на ценностите му, ядрото на които е високият морал, будното съзнание, връзката със съответните сили и закони на Космоса. Колкото повече се вдига културата и духовността на човека, колкото повече расте неговият морал и Любов - толкова повече той се изчиства от всякакви отрицателни ценности, чувства, мисли, желания и пр. Това означава, че процесите в него стават все повече кохерентни, т.е. лазерни, биополето и съзнанието му - непробиваеми, психотронните му сили - по мощни. Това е и човекът на Шестата раса, по-масовото начало на която можем да видим в духовната интелигенция и в екстрасенсите. Самият Христос е бил най-великият екстрасенс в човешката история. А докато всички станат като него, има да се извърви един твърде дълъг и много мъчителен път - пътят от господството и подчинението до Сътрудничеството. Този път започва във всеки един от нас - във вътрешния ни свободен морален избор.

http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2677411/an/0/page/1




Гласувай:
9



1. iskren74 - Стига бе хора! Стига вече ще полудея ...
14.04.2011 03:01
Стига бе хора! Стига вече ще полудея от подобни информации. Ток-що четох за аерозолните пръскания в световен мащаб от самолетите!! Преди това за ХААРП.
Отделно проблема с ГМО, отделно ЕС иска да забрани билковите продукти!!
Живеем в апокалипсис ли какво???? От стомана ли са душите на тези уруди които държат тези оръжия????
цитирай
2. nadagr - Интересно е при вас!
14.04.2011 08:55
Поздравления за написаното!
цитирай
3. padreantonii - Отговор на iskren74
14.04.2011 20:20
Съжалявам , не искам да е така и да се налага да изнасям подобни факти , но не е редно да сме като щраусите , които заравят глава в пясъка при опасност .
цитирай
4. padreantonii - Отговор на nadagr
14.04.2011 20:21
Благодаря за вниманието Ви . След като дълго време нямах собствен блог и посещавах сайта , взех решение да се регистрирам с идеята да бъда полезен .
цитирай
5. starplane93 - ...
15.04.2011 16:12
4etoh v edna kniga za tainite na sveta. neznam dali e istina no tam se pisheshe 4e izvanzemnite sashtestluvat i 4e u4enite kriqt tova za da ne nastapva panika ...eegati !!! teq prosti...samo zaradi tova 4e shte nastapi panika ne kazvat nishto...sigorna sam 4e ima i podobni neshta za kosmosa koito znaqt no ne kazvat pak zaradi panikata...ne e li hubavo horata da znaqt vav kakav svqt jiveem ?! as vi kazvam sveta shte svarshi to4no i samo saradi tezi u4eni koito se 4udqt samo kakvo da izobretqvat i kakvo da izmislqt! puuu
цитирай
6. plameen - През февруари Рё Р...
08.05.2011 15:28
Prez Mesec Fevruari i Mart 2011g. usetih vlieqnieto na tova oryjie vyrhi sebe si otnachalo ne znaeh za kakvo stava vypros bqh shookiran smqna na nastroenieto emoci prez cqloto vreme mi beshe mnogo kofti glavobolie i dosta drugi raboti vartene na svqt pochti bqh stanal kato jivotno sega sym se normaliziral no togava polujenieto beshe pagubno pameta mi beshe otslabnala ne mojeh da si spomnq elementarni raboti postoiano bqh napregnat i t.n. Ne znaeh kakvo e no pochanh da se informiram ot internet i vidqh che vsichko syvpada s deistvieto na Psihotronnoto uryjie. Nqkoi moje li da mi dade syvet kakvo da naprawq i kym koi da se obyrna. Telefona mi e:0896/819460
цитирай
7. анонимен - От две години след пътуване до Дубай ...
20.06.2012 10:00
От две години след пътуване до Дубай съм подложена на психотронен тормоз. Причиняват ми ужасни болки в тялото и ме държат в състояние на непрескъснато недоспиване. Успяват по някакъв начин да излъчват гласове, които непрекъснато изричат заплахи. Здравето ми рязко се влоши. Бихте ли ме посъветвали към кого мога да се обърна, ако има нужната апаратура, за да се противодейства на тормоза? Моля, помогнете със съвет.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263506
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031