Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2011 14:45 - Мегамашина ( Сергей Парамонов )
Автор: padreantonii Категория: История   
Прочетен: 6617 Коментари: 12 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
превод от руски
само един от възгледите за ставащото по света



В света свирепства финансов кризис. Като че ли стихиен, като че ли вятърът печата парите. А в същност, по този начин, САЩ се опитват да унищожат своите политически и икономически конкуренти.
Как става избавянето от конкуренти? Най-простия и груб вариант е ВОЕННИЯ! Именно с това, до сега, се занимават в Афганистан и Ирак, овладявайки контрола над хероина и нефта, но са затънали до ушите в ислямската съпротива. Заради това прегоря Буш-младши.

Втори вариант е финансово-икономическия, третия - информационния.
Световната общност не можа да извлече полза от урока по убийството на Аржентина от САЩ Веднага след като американците се намъкнаха там със своите долари и кредити, не мина и година и всички предприятия спряха.

Същото, пред нашите очи става и с Русия.

На вас ви напомпват капитализация ... Доколкото тя се определя от фондовата борса, то напомпването не е трудна работа. Вие се радвате... (Елцин и Путин се радваха)

На вас ви казват, че при такъв ръст на капитализацията трябвя да се вземат и вземат евтини кредити, при нарастваща стойност на вашите акции. И вие вземате милиард срещу 10% от вашите акции, а текущата борсова стойност на акциите е равна на 10 милиарда.

Но ако цената на акциите ви внезапно падне с 10 пъти, то 10% от акциите на вашето предприятие ще струват вече не милиард, а само 100 милиона. И 900 милиона от получения кредит, ще ви се наложи да покриете с издаването на нови акции. Т. е. ще ви се наложи да отдадете на кредиторите си, не 10% от своите акции, а всичките 100%. А може и така да стане, че и 100% да не са достатъчни.

При това, руският фондов пазар се руши по много познат начин. Така се разрушаваха пазарите на атакуваните от Америка страни. Позоваването на световната криза звучан във висша степен неубедително. Процентната зависилост (маржа), в която се оказват множество корпорации и банки, поставят Русия пред унизителна алтелнатива. Или държавата ще покрива корпоративните дълговеу а тогава златно-валутните резерви няма да стигнат за дълго; или без всякакви условия (а това е важно) държавата ще бъде длъжна да отдаде на чуждестранните корпорации руските предприятия. То ест, отново ще се наложи да се разплаща с РЕАЛНИ (заводи произвеждащи алуминий, стомана, цветни метали, нефтени и газови месторождения и т.н.) за „фалшиви” и с нищо необезпечени от 1971 година насам долари (сосове на курсовете им и пр.). Пазарните демократи, начело с Елцин предадоха Русия и я напъхаха в този ЛОХОТРОН.

За защита на своя бутафорен долар, американските финансисти изнамериха бутафорни деривативи, които днес усилено унищожават, а долара засега си остава. Разбира се, основните президенти на срещите на върха се договориха (поделиха си) маржа за собствени, кланови интереси, но това е не за дълго. Достатъчно е да се погледне на усмивката на такава хитра „акула” като Игор Шувалов и веднага става ясно, че те винаги ще се договорат (ще си поделят) с когото трябва.

Хегемонията на САЩ се осланя на бутафорните долари и самолетоносачи. Целият този глобализъм е надут (книжен), лъжлив.
КРИЗИСА това са тонове (фалшиви) с нищо необезпечени долари и нищо повече!

САЩ изпоокрадоха и измамиха планетата, разменяйки своите зелени хартийки за реални материални ценности, а техните съобщници и до днес си остават лъже-президенти.

70 години, САЩ плашеха света с комунистите, а днес плашат с терористите! Защо и кой в действителност тероризира света?

Това е най-голямата тяйна? Тайната се състои в това, че най-опасните терористи – това са спецслужбите от рода на МОСАД, Ми – 6, ЦРУ и прочие. Те спят и сънуват как от хората да направят послушно стадо овце. Достатъчно е да се види филма „Обитаемия остров” и става разбираемо, че от човечеството искат да направят зомби!

Само в Москва под формата на различни антени (странния пожар с ремонт на кулата в Останкино) са установени десетки странни електронни съоръжения, които могат да се разглеждат и като мрежа от прословутите „пси-генератори” описани от братя Стругацки и филмирани от Бондарчук-младши. А това не е нищо друго освен глобален контрол и когато говорят, че са изстреляли в космоса поредния комуникационен спътник, то няма гаранция, че те не са „пси-генератори”.
Но кой да ви каже, какво там е изстреляно в космоса – това е секретна информация. Ако искате да видите подобно съоръжение в Москва, то застанете между сградите 4 и 41 на улица Куусинен и ще видите върху сградата на Газпром на Хорошевско шосе, сграда 845, същата тази (позлатена, високочестотна) пси-антена. На това кръстовище, практически ежедневно стават транспортни инциденти.
Ето така, под формата на свръхсекретност се вършат всякакви черни дела. А тези от тях, които не могат да бъдат „засекретени” се приписват на враговете (както събитията от 911) или на стихийни явления под формата на финансов кризис. http://zavtra.ru/cgi//veil//data/zavtra/09/815/33.html



Гласувай:
22



Следващ постинг
Предишен постинг

1. virgo - На личностите, върху които е упр...
09.09.2011 16:04
На личностите, върху които е упражнено такъв вид въздействие, ако не се вземат мерки за тяхното дезомбиране, то в близките 3 до 5 години се разболяват неизлечимо и след още 2 години обикновено умират. Подобни жертви страдат от слухови халюцинации, а понякога и зрителни.
цитирай
2. padreantonii - Отговор на virgo
09.09.2011 16:07
Имате право , с мои лични впечатления разбрах , че това не е илюзия . Още по-жестоко е , когато набелязани хора като краен етап биват вкарвани в психиатрични заведения .
цитирай
3. gkoparanska - В началото на годината, в Пакистан ...
09.09.2011 21:39
В началото на годината, в Пакистан бе заловен агент на ЦРУ работещ под дипломатическо прикритие, да снабдява Ал Кайда с радиоактивни елементи за провежданеото на атентат в …….. САЩ.  
САЩ готвят атентати против САЩ. Точно както 11.09.01 :)))) Лека вечер :)))))
цитирай
4. padreantonii - Oтговор на gkoparanska
09.09.2011 21:44
И децата вече започнаха да се досещат :))) Фарсът е пълен
Лека вечер и на Вас
цитирай
5. анонимен - Абе на децата вече е ясно, но я се о...
10.09.2011 07:07
Абе на децата вече е ясно, но я се огледай из блог.бг-то, да видиш що заблудени овце има. Тук американските гъзолизци са болшинство и при това наричат американската варварщина-демокрация. А народите казват само: "Пази боже!". У нас "миролюбците" имат вече шест полулегални бази, за които управниците ни мълчат като гъзове, но бъди сигурен, че Ал Кайда много добре знаят за тях. След две национални катастрофи, сега в тая компания усилено си подготвяме и третата. След пет години долара вече няма да е резервната валута, но пък Звяра ще почне да хапе наред. Чакат ни тежки времена.
цитирай
6. анонимен - ИНТЕРЕСНО !!!
10.09.2011 08:19
ОТДАВНА Е ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИМ КАК СЕ ИЗЛИЗА ОТ ТОЗИ МАРМАЛАД !!!

МОМ
цитирай
7. padreantonii - Отговор на kushel
10.09.2011 09:59
Нямам големи наблюдения в блогбг , не съм от активните тук и не мога да изкажа преценка . Дайте си сметка, че благодарение на фармацевтичните гиганти и другата така наречена развита промишленост, по света са унищожени много повече хора отколкото са били унищожени във всички войни и природни бедствия за цялата история на човечеството - и всичко това за да се трупат пари.
цитирай
8. tomcat2 - Кушеле важното е интелигентните ...
10.09.2011 10:17
Кушеле важното е интелигентните хора ,като нас да знаят !На другите майната им ,мозък не се продава наливно ,който разбрал разбрал :-)
цитирай
9. demokrat63 - хубава статия и за жалост с много ...
10.09.2011 10:47
хубава статия и за жалост с много истина в нея. Още баба Ванга предупреждаваше да не се продаваме на американците за пари.
цитирай
10. ellitto - абсолютно съм съгласна
10.09.2011 10:50
padreantonii написа:
Нямам големи наблюдения в блогбг , не съм от активните тук и не мога да изкажа преценка . Дайте си сметка, че благодарение на фармацевтичните гиганти и другата така наречена развита промишленост, по света са унищожени много повече хора отколкото са били унищожени във всички войни и природни бедствия за цялата история на човечеството - и всичко това за да се трупат пари.

цитирай
11. kostadin - Добре е да видите как се отглеждат в ...
10.09.2011 13:37
Добре е да видите как се отглеждат в промишлен мащаб пилета за мес и ще ви стане ясно ,какво ще стане с хората
цитирай
12. анонимен - Омръзнало ми е да разправям, да не се ...
10.09.2011 13:50
Омръзнало ми е да разправям, да не се доверяваме като балъци на "новите ни приятели", защото никак не са стока и тая демокрация я развяват като басмян байкяк, но хорицата са наивни и все им се ще някой да ги оправи. Пожвече акъл!!! Там, където командват парите, няма сантиминти.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1269050
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930