Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2011 08:23 - Науката, религията и извънземната манипулация
Автор: padreantonii Категория: История   
Прочетен: 8221 Коментари: 17 Гласове:
29


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Това е една малка статия, която много добре описва основните принципи на манипулация на обществото без да влиза в излишни подробности. И искам да наблегна на ПРИНЦИПИ! Няма значение до каква степен подробностите са верни - те винаги са субективни, но принципа на мислене е много важен. И много добре е обяснено точно с термините на психологията (която ако не беше умишлено лимитирана щеше да бъде далеч по-полезна). Обяснението на поведението на така наречените "скептици" и "трезво мислещи, консервативни хора" е много добре описано тук макар и кратко. Приятно четене.
- Alien.


Доста странно е, че тук на Земята концепцията за въображаем бог е напълно възприемана и по никакъв начин не се счита за „луда фантазия”, обаче концепцията за извънземни е табу и е направена за посмешище от обществото, като всеки се прави на „ни чул, ни видял”. Това е очевидно поради факта, че извънземните са наистина реални, докато имагинерните богове не са. Рептилиите просто поставят хората да фокусират вниманието си на въображаеми богове и далеч от техните истински контрольори. Не е съвпадение че всички земни религии не признават съществуването на извънземни (с малки изключения). Това е защото рептилиите са тези, които са създали земните религии и по този начин не са насърчили концепцията за извънземна доминация над човечеството.
Човешките същества са били създадени (тоест изобретени) чрез генетически експерименти, които са били извършени от рептилиански извънземни. Тези извънземни познати като Ануннаки или „рептилианци” и до сега управляват Земята.
Фактически рептилиите са индоктринирали хората толкова съвършено, че те са толкова слабоумни, за да проумеят тяхното съществуване. Чрез религия, наука и други форми на индоктринация (системно обучение – т.е. мозъчна промивка), рептилиите направляват човечеството в точно обратната посока на истината – до точката където концепцията за извънземен господар/създател се счита за най-лудата фантазия.
„Много могат да възприемат концепцията за „Бог” или за Върховен Интелект, но те се задушават, когато се опитват да разберат идеята за извънземни същества. Това е от части заради религиозните и другите форми на програмиране и индоктринация. Много мислят толкова повърхностно вярвайки, че човешката раса е единствения интелект в цялото Творение”.
Умишлено заблуждение и избирателно мислене
Един много важен въпрос, който религиите се опитват да заобиколят и който науката напълно пренебрегва е концепцията за умишлена измама. Измамата не е нещо стоящо неподвижно във вселената и е начин на действие на рептилиите и на други високо интелигентни, жадни за власт същества. Но научния метод не взима предвид концепцията за умишлената измама.
Рептилиите са създали всички земни религии както и науката. И сега искат да сборят религията и науката една срещу друга. За нещастие атеистите са достатъчно глупави да мислят че науката е на тяхна страна. За това някой да използва подобна всеобща правителствено и корпоративно спонсорирана, мозъко-контролираща ограничена доктрина като науката, за да открие реалната истина за действителността е смешно и показва, че той игнорира концепцията за умишлена измама, (а игнорирането на концепцията за умишлена измама е селективно мислене). Истинските търсачи на истината съзнават че управляващия елит има задни цели и по този начин съединяват този важен факт с тяхното мислене. В контраст на това науката се опитва да действа така, че все едно може да се търси истината без да се тревожиш за влиянието на управляващия елит, което се оказва на света или пък за легитимността на информацията идваща от масмедиите. Според науката умишлената измама не съществува, конспирациите не съществуват, извънземни не съществуват, а управляващия елит е доброжелателен (и разбира се това е защото рептилиите са създали науката на първо време).
Иронично, хората които наричат себе си „скептици” не са фактически скептици. По-скоро те са само селективни скептици. Това е защото те може да са скептични за някои крайни идеи, но не са никога скептични относно идеологиите на статуквото (като науката) и за новините по масмедиите. Това е поради факта, че човешките същества, правят огромната грешка да поставят в съотношение правдивост с власт. По този начин след като рептилиите буквално имат цялата власт на света, техните имплантирани системи от вярвания имат незаслужена правдивост, която идва заедно с подобна власт.
А за вашата лична среща с умишлената измама един ден може би преди години сте решили че ще възприемете система на вярване (специфична религия или атеизъм), без дори да подозирате за секунда че са ви мамили умишлено. Не сте осъзнавали че приетата от вас система на вярване е капан, който чака да влезете в него. Сега изправени пред истината вие страдате от парализа на парадигмите и когнитивен дисонанс. Когнитивният дисонанс е противоречие на убежденията. Понятие, предложено от Л. Фестингер за обозначаване на психичния дискомфорт, дължащ се на факта, че субектът преживява тягостно едновременното наличие на две или повече противоречиви идеи. Човекът изпитва потребност от логическа кохерентност и афективна хармония. Случва се обаче тази хармония да бъде нарушена от неочаквани събития. Например един от приятелите ми изненадващо започва да проповядва политически идеи, противоположни на моите. За да намаля този "дисонанс", трябва да намеся друг елемент, който да ми помогне да преодолея противоречието и да постигна отново вътрешното си равновесие. Мога например да отхвърля получената информация ("не вярвам, че може да измени на убежденията си") или да омаловажа значението й ("той бързо ще осъзнае грешката си"). Мога също да скъсам с приятеля, което е начин да променя обкръжението си, или да променя мнението си.

Амитак Станфорд

http://www.parallelreality-bg.com/statii/filosofia/154-2011-01-28-20-49-35.html



Гласувай:
30



1. анонимен - me
30.10.2011 13:35
впечетли ме много .Минавали са ми такива мисли през главата оба4е-,,, Вярвам, 4е някой 4ака да умрем--за да ни използват и след това.
цитирай
2. анонимен - добро и зло личности
30.10.2011 15:07
във вселената има добро и зло. Творческото и добро начало е Бог и той ни е сътворил. Злото е дявола. Борбата е между тях. Тн. извънземни не са нищо друго но духовни същества на страната на злото, тоест дявола. Има ги и скоро ще се изявят публично, уловката е,че ще се представят за създатели и добри същества, а са зли до мозъка на костите си..
цитирай
3. gocho52 - Гущерче
30.10.2011 15:45
Защо точно рептилии?
Да плашат ли?
Лами...
цитирай
4. анонимен - David Icke
30.10.2011 19:15
David Icke....sad AND true........
цитирай
5. анонимен - Тая теория, че хората са продукт на извънземен разум,
30.10.2011 19:16
изобщо не е нова. Според редица учени и самият живот на земята се е появил по изкуствен начин от свръхразвита цивилизация. Има много доказателства, че това е вярно. В " Матрицата" хората са елементи от компютърна игра на извънземни и сериозни учени като Шелдрейк са убедени в това. Много добра статия.
цитирай
6. raders - Винаги, когато някой започне да си ...
30.10.2011 19:20
Винаги, когато някой започне да си фантазира толкова инфантилно ми става смешно. Ами те тези рептилии не са никакви извънземни; напротив живели са през мезозоя и са клон от семейството на динозаврите. От този клон произлизат по-късно и млекопитаещите. Що се отнася до извънземни, може и да са идвали някога, може и сега да се отбиват, но ти по никой начин не можеш да го знаеш.
цитирай
7. анонимен - Колега,не става дума за ония рептилии.
30.10.2011 19:26
В уфологията отдавна се знае, че някои извънземни са с формата на рептилии и авторът има предвид извънземните.Има хиляди доказателства, че извънземните са посещавали и посещават Земята и книгата " Сериозно за НЛО" от Димитър Делян е най-системното описание на тия неща. Уфологията пък си е съвсем сериозна наука, която никой не отрича.
цитирай
8. padreantonii - отговор на poligor
30.10.2011 19:35
Има сериозен учен-изследовател по въпросите за извънземните раси, населяващи Земята - казва се Дейвид Уилкок .В негов труд срещнах и твърдението , че има 57 разновидности същества, които ни посещават в човешка или друга форма. Ануннаките са един от тези видове същества.
цитирай
9. padreantonii - Статията се покрива информационно ...
30.10.2011 19:36
Статията се покрива информационно с друга от моя блог
http://padreantonii.blog.bg/history/2011/07/03/otkroveniia-na-kralicata-maika-recenziia-ot-deivid-desboro-z.775844
цитирай
10. borjanmljakov - Не успях да прочета материала, защото нямах време,
30.10.2011 21:53
но смятам, че блогерът захариада трябва д абъде уведомен по най-бързия начин.
цитирай
11. анонимен - :-)
31.10.2011 04:54
http://www.youtube.com/watch?v=KRpASLSnAdg

http://www.youtube.com/watch?v=wZoFVh2cNf4

http://www.youtube.com/watch?v=FqfVEE--ySA
цитирай
12. diadokolio - Добре, щастлив съм със заниманията си!
31.10.2011 06:58
Добър да е денят Ви,
Благодаря Ви, за предизвикващият замисляне материал!
Дали ги има, дали ме манипулират, това е в моментите ми на почивка под дървото, но не ме отказва да съм добър и загрижен за свободата на растенията в градината.
Вярвам в работата и създаването на продукт. Колкото и да искам, ако се отдам на съзерцание или размисъл, а после посетя внуците с думи, без произведено в градината, може да ме изтърпят, но няма да са радостни.
Наблюдавам внимателно- мравуняк, кошер, клетката със зайци, кошарата с козите, котката с котенцата- всички са втурват да са между мен и децата си. Очакват храната, но не и достъпът ми до децата им.
Има ли връзка между Вашият материал и заниманията ми?
Да!
Няма празно място!
Колкото и да се стараем, ако липсва Слънцето, ние ще изчезнем.
Радвам се на всеки ден, доволен съм от здравето си, за да произвеждам. Подчинявам се на сезоните и не залъгвам тялото си с продукти, които не са от сезона.
Производител съм, когато идват търсещи, изобщо не се интересуват от моята пирамида и размисли, а опитват, харесват и вземат.
Дали ме манипулират, изобщо не им отделям време.
Нямам конкуренция, защото хората се плашат от змии, а те са толкова любвеобилни и месото им е вкусно.
Невероятно е сядането до пирамидата(2 на 2 на 2,5м) в горещ ден, излизат и се увиват по мен, хладни и доверчиви. След час съм, като нов. Внимателно ги развивам и ставам. Трудно им спечелих доверието, а първите години имах проблеми със съседите, че ще се разпространят в техните дворове, не, свободни са и не напускат пирамидата.
Котката се "храни" с отрицателна енергия. Сядам и наблюдавам котките на пирамидата и смоците, прекрасна е играта им.
Така ще е и с рептилиите, нека ме посетят, издържах трудния опит със смоците.
Езикът на тялото е достатъчен и ще се разберем!!!
Внуците са спокойни и не се страхуват от смоците, защо смоците им позволяват да ги подхвърлят, нямам отговор.
Приятен и ползотворен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
13. nerez - физик
31.10.2011 07:19
Тази статия пращи по шевовете от окултизъм. Че има БОГ го доказва и науката вече, друг е въпроса, че много учени просто си мълчат по този въпрос! Никакви извънземни няма! Има зловредни генетични експерименти, скрити от закона под формата , че са извънземни!
цитирай
14. nerez - физик
31.10.2011 10:55
Изключва я ! Прочети Библията ! В контекста е ясно, че човек е създаден единствен по образ и подобие на Бога - не може хем да вярваш в Божието слово, хем да правиш собственни допускания! А моето лично мнение з Царичина е, че този проект трябваше да се доведе до край за да се разбере, че е едноголямо НИЩО !
цитирай
15. kolinay - Изключва я ! Прочети Библията ! В ...
08.11.2011 15:48
nerez написа:
Изключва я ! Прочети Библията ! В контекста е ясно, че човек е създаден единствен по образ и подобие на Бога - не може хем да вярваш в Божието слово, хем да правиш собственни допускания! А моето лично мнение з Царичина е, че този проект трябваше да се доведе до край за да се разбере, че е едноголямо НИЩО !
библията не отрича съществуването на живот различен и отделен от човека!битие:
6:1 Като почнаха човеците да се размножават по лицето на земята и им се раждаха дъщери,
6:2 Божите синове, като гледаха, че човешките дъщери бяха красиви, вземаха си за жени от всички, които избираха.
6:3 И тогава рече Господ: Духът който съм му дал не ще владее вечно в човека; в блуждаенето си той е плът; затова дните му ще бъдат сто и двадесет години.
6:4 В ония дни се намираха исполините на земята; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже.

цитирай
16. zaw12929 - "концепцията за умишлена измама" не е Ваша, но вие защо ни манипулирате?!
21.11.2011 14:56
Не сте виновен, че не знаете, че Науката доказа наличието на Бог, затова и ако за това бяхте писали, щеше да е полезно, защото се мълчи
Религията не е занимание на баби със забрадки и на мъже с калпаци- тя е допринесла за да има морала на добротата и солидарността. Другото- не е наша работа да я хулим.
Препоръчвам Ви да прочетете експедициите на един учен, който търси и намира доказателства, финансиран от ООН
Ернст Мулдашев
1“От кого сме произлезли?”
2.”Трагично послание на древните”
3 “Матрицата на живот на земята”
4”В обятията на Шамбала”
там има отговор на всичките ви въпроси и книгите са налични в окръжните библиотеки
цитирай
17. zaw12929 - Поздравление за мълчанието, но: вижте:
22.11.2011 09:53
Какво казаха 50 нобелисти по Вашата тема: http://nobelisti.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1267471
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930