Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2011 15:31 - Атлантите
Автор: padreantonii Категория: История   
Прочетен: 8308 Коментари: 11 Гласове:
26


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Информацията, включена в този сайт е малко и е събрана от много източници. Нейната цел е само въведение в света на атлантите.

Първите атланти имали извънземен произход и дошли на Земята преди повече от 50 хиляди години. Те имали хуманоидни черти, но се различавали от сегашния човек. Те били наричани също Елохими или Анунаки, а тяхната история е скрита в текстовете на Битие. Техният живот продължавал средно по 800 години.Те били много високи, между 3 и 4 метра, а кожата им била светла.



Първите атланти имали извънземен произход и дошли на Земята преди повече от 50 хиляди години. Те имали хуманоидни черти, но се различавали от сегашния човек. Те били наричани също Елохими или Анунаки, а тяхната история е скрита в текстовете на Битие. Техният живот продължавал средно по 800 години.Те били много високи, между 3 и 4 метра, а кожата им била светла. Повечето древни цивилизации вярвали в титаните, раса от гиганти, населявала Земята преди много години. В различните фолклори те са известни под различно име. Тези същества били считани за легендарни, докато археолози не откриха в една пещера в Сирия дузина човешки скелети с ръст между 3 и 4 метра. В дневниците на испанските конкистадори четем за диви, русокоси, синеоки хора, високи около 4 метра, бягащи из Андите по време на завоюването на инките.

Счита се, че атлантите, заедно с другите цивилизации, населяващи Земята, са създали по-малкия човек чрез генетична манипулация. Хората може би са били използвани като работници.

Адам, т.е. човек, е създаден за да работи в различни проекти по цялата земя, например в мините, производството на храна, строителство. Давайки на човек възможността да се размножава (първородния грях от библията), населението започнало бързо да нараства. Атлантите обаче искали повече рботници, затова жените били допълнително променени, така че да могат да раждат всеки месец, вместо първоначалната една година. Това също може да се открие в Битие, глава 3, стих 16.

Вероятно атлантските войници започнали да се размножават с човешките жени: "тогава синовете Божии видяха, че дъщерите човешки са хубави и взимаха си от тях за жени, кой каквато си избереше" (Битие, гл 6, стих 2)

Технологията на Атлантите

Съзнанието на атлантите еволюирало от по-нематериално към по-физическо. За разлика от другите древни цивилизации, които познаваме, атлантите били достигнали много високо ниво на технологично развитие, дори по-високо от нашето собствено. Сред постиженията на атлантите бил перфектен воден контрол. Сега една утопична представа би изглеждала така: изобилни полета от вълнуваща се пшеница до възможно най--красивите плажове през безкрайно лято. Атлантите са притежавали всичко това и то ги е отегчавало. Те оставили подобни земи на слугуващите същества - хората - на които това им се сторило като райска градина.

Атлантите дошли на Земята за стимулация. Те обичали бурите и цели области били отделени като национални паркове, в които се провеждали свирепи демонстрации на атмосферна турбуленция. Техните слуги, разбира се, били доста по-малко запалени по тези демонстрации, които разрушавали къщите им и ги убивали. Ако атлантите забележели щетите и ако ги е било грижа можели да въстановят щетите по своя воля. Понякога го правели, понякога - не.

Атлантите имали и способността да управляват геоложките събития. Те я използвали за да задоволят своята жажда за експерименти. Вулканичните изригвания били сред любимите, но повече се използвала пара и минерални води за постигане на художествен ефект. Атлантите имали много време за своите експерименти. Първите атланти били безсмъртни. На един по-късен етап те изгубили контрол над природата и това довело до големите промени, а така и до тяхното изчезване.

Същинското ядро на технологията на атлантите, което все още може да се намери по Земята, е било нещо значително по-голямо от контрол над атмосферните условия. Едно от тези постижения, върху които военните се нахвърлиха като мухи на мед, е така наречената прагова (порталова) технология. Част от този интерес изплува във филма "Старгейт" ( врата към звездите ), само че атлантската версия по-скоро е врата на възможностите. Това е солидно, плътно устройство, което използва мисълта за време-пространство като енергиен източник.

Експериментът от Филаделфия

За съжаление ние хората все още не сме "дорасли" за тези технологии. Доказателство за това е "Експериментът от Филаделфия". Историята започва, когато през 30-те години Никола Тесла, фон Нойман и Алберт Анщайн създават "отбора" на университета в Принстън и започват да работят над Project Rainbow ( Проект Дъга ), известен като "Експериментът от Филаделфия". Използвайки получените от Тесла и Нойман технологии на плеядианците, те започват да правят успешни експерименти с невидимостта. До 1939г. успяват да обвият прототипите с електромагнитни силови полета, които ги правят невидими за радарите и окото. През 1943г. същите учени успяват да убедят морското разузнаване на САЩ, че могат да накарат военния кораб "Eldridge" невидим за радарите във военното пристанище във Филаделфия. Експериментът се оказа твърде успешен. След като става невидим за радарите, корабът и неговият екипаж става невидим и за очите. Следва синя светкавица и корабът изчезва за 20 минути. Неизвестно как корабът се телепортира и е засечен на няколко мили от калифорнийския бряг, на около 5000 км. от Филаделфия. Ужасът за моряците на катерите, които приближават дрейфуващия свободно кораб, е голям. Членовете на екипажа на "Eldridge" са обгърнати от пламъци, светкавици излизат от телата им. Някои от моряците били вградени в металния корпус на кораба. Повечето от моряците са мъртви, а оцелелите са невменяеми и са изпратени в лудници. Местният вестник успява да напише за експеримента преди да го спре цензурата. През 50-те години д-р Морис Джесъп открива документите за този експеримент и се опитва да ги публикува във Varo Edition. Скоро след това е убит.

По време на експеримента Никола Тесла се опитва да ги спре, протестирайки, че в него не трябва да има хора. Веднага след инцидента, Тесла, заедно с технологията си, се оттегля от Проект Дъга. Скоро след това е открит мъртъв. Неговата лаборатория е разбита и всички документи, скици и материали са откраднати. В разузнаваческите среди плъзва слухът, че Тесла е убит, защото става риск за сигурността на САЩ. Остава въпросът какво се е случило с неговите разработки.

Кристалите

Атлантите използвали кристалите доста често и във всички сфери на техния живот. Счита се, че те са причината Атлантида да потъне. Атлантите използвали знанията за пречупването, увеличаването и съхраняването на енергия с кристали. Знае се, че лъч светлина, фокусиран в определени страни на диамант, увеличава своята сила, вместо както при преминаване през друг вид прозрачна материя - да се намали. Освен това тези увеличени енергии се разпадат на сложен спектър при преминаването си през кристал. Атлантите използвали определените спектри за различни цели.

Кристалите имат способността да предават енергия на големи дистанции, да я съхраняват, да запазват нейния интензитет и да я фокусират. Тези свойства на кристалите били използвани в пирамидите. Вероятно е те да са били използвани за пренос на енергия от едни точки на света до други, при това без да се губи енергия при преноса.

Кристалите, използвани от атлантите били в естествени форми, но били произвеждани с технологии за ускоряване на техния растеж. Освен това те имали много големи кристали. Предполага се, че най-големите са достигали 8 метра височина и 3 метра диаметър, имали 12 страни и били използвани за съхраняване и предаване на енергия.

Счита се, че на дъното на океана, под бермудския триъгълник, където преди е била част от Атлантида, има кристали, които при определени условия се задействат, като предизвикват дематериализация на различни предмети в околността.

Една от хипотезите е, че атлантите, в края на тяхната цивилизация, станали алчни за все повече енергия. Като резултат енергията на кристалите станала неконтролируема и разрушителна. Смята се, че това е причинило бедствията, довели до потъването на Атлантида.

http://www.fenomenibg.com 



Гласувай:
27



1. анонимен - Много наивно
29.11.2011 22:05
Много наивно
цитирай
2. анонимен - Bravo!
29.11.2011 23:15
Хареса ми много! Поздравления за хубавата статия. Поне половината от нещата описани тука съм ги срещал на много други места, абсолютна истина, за съжаление (или може би радост) недоказуема...
цитирай
3. анонимен - Атлант :)
30.11.2011 00:03
повечето неща са пълни глупости!
цитирай
4. virgo - Да, а кой всъщност знае истината.....нито приемай, нито отхвърляй....
30.11.2011 08:32
"С напускането на Земята Ануннакският Елит взривил Атлантида и я унищожил надявайки се да избие всички други Ануннаки и останалите жители.
Въпреки това някои от робите на Ануннаки разкрили плановете на Елита да разруши Атлантида. Някои от тези роби успели да избягат преди разрушението взимайки със себе си част от познанието, артефакти, технология, литература, оръжия, и култура на Атлантида, в различни части на Земята.
Друга причина, поради която Елита на Ануннаки решил да взриви Атлантида била, че тя била под голям натиск от Attas (Спасители на Светлината – нещо като космически патрул). Изоставените Ануннаки, които избягали от Атлантида, започнали да строят култури, които сега познаваме като Ацтеки, Инки, Маи и най-важното - древен Египет. Днес има много Ануннаки на планетата Земя. Някои са потомци на оцелелите от Атлантида, които избягали преди тя да бъде взривена." ......повече можете да прочетете тук http://kpohoc.blogspot.com/
цитирай
5. анонимен - Да бе, да!
30.11.2011 09:41
И една кьорава къртица пуска в несвяс лешници, докато мармотите завиват шоколада в станиол!
цитирай
6. liliyanaandreeva - АТЛАНТИКА А. Т. ЛАН. Т. ИК. АН = 8 ...
30.11.2011 09:41
АТЛАНТИКА

А . Т . ЛАН . Т . ИК . АН = 8 области . 4 региона . 321 кв.км . 4 дяла . 119 метрополии . 21 града = 19 992 града . 1 284 кв.км . 4 региона = 102 678 910 кв.км – това е озеленената с биосфера част от сушата(без ледените и пясъчни пустини), където могат да се построят 19 992 екологични града с календарен кадастър за по 190 080 жители,които земята може да изхрани едновременно като съвременници,без опасност от еко катастрофи,но при условие, че хората живеят в календарни градове!

А = 8 = Ахт – на немски език
Т = 4 = Твир – на старобългарски език
Л = 3 = Литий – хим.ел. №3
А = Е = 2 = Хелий – хим.ел №2
Н = 1 = Хидрогено – хим.ел. №1
Т = 4 = Твир – на старобългарски език
И = 1 = Идрогено – хим.ел. №1
К = 19 = Калий – хим.ел. №19
А = Е = 2 = Хелий – хим.ел. №2
Н = 1 = Хидрогено – хим.ел. №1

И така: потъналият континент Атлантида не съществува.Това условно е езеро с площ толкова,колкото е жилищната зона на града за 190 080 жители.Ако това езеро има дълбочина 1 метър, то може да събере водата,която циркулира в телата на една човешка популация,която земята може да изхрани при условие,че хората живеят в календарни градове.

3 календарни години . 43 кв.км = 129 кв.км

129 кв.км . 1 метър = 129 000 000 куб.м

129 000 000 куб.м . 1000 литра = 129 000 000 000 литра

129 000 000 000 литра : 45 литра/човек = 2 866 666 666 души - това е минималният брой жители на земята

129 кв.км . 1,62 метра = 209 000 000 куб.м

209 000 000 куб.м = 209 000 000 000 литра вода

209 000 000 000 литра : 45 л/ч = 4 644 000 000 души – това е максималният брой жители,които могат да живеят заедно на земята като съвременници,без да предизвикват катастрофи с човешката си дейност при условие, че живеят в екологични календарни градове!

Инж. Лиляна Благоева Андреева
цитирай
7. demonwind - 6. liliyanaandreeva
30.11.2011 11:42
То хубаво, ама като вървим вече към 7 милиарда... Теорията на Малтус ли ще прилагаме? (не че вече тя не се прилага в доста големи мащаби)
цитирай
8. анонимен - Много интересна статия.
30.11.2011 11:48
Освен Атлантида е имало още древни континенти с развита цивилизация - Лемурия в Индийския океан и Му - в Тихия.
цитирай
9. asthfghl - ...
30.11.2011 12:02
> Давайки на човек възможността да се размножава (първородния грях от библията)

Това НЕ е първородния грях от Библията. Забраненото познание е първородният грях от Библията.

Защо ще правиш малки човеци, които да ти вършат тежката работа в мината? Не би ли следвало да направиш големи човеци, та да не ти умират толкова много работници? Нещо не ми се връзва.
цитирай
10. bubolina111 - Много интересна статия+++++++...
30.11.2011 15:05
Много интересна статия+++++++++++
цитирай
11. asthfghl - ---
01.12.2011 00:23
След като се зовеш "падре", би следвало да знаеш това:

Из Битие--

"27. И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори; мъж и жена ги сътвори.
28. И благослови ги Бог, като им рече: плодете се и множете се, пълнете земята и обладайте я и господарувайте над морските риби (и над зверовете), над небесните птици (и над всякакъв добитък, над цялата земя) и над всякакви животни, които пълзят по земята. "

След като им е дал правото да се плодят и множат, за какъв първороден грях говориш точно?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263562
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031