Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2012 10:11 - НЛО - древните богове и съвременни легенди
Автор: padreantonii Категория: История   
Прочетен: 7429 Коментари: 6 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Скорошни изследвания ( разбира се на представители на алтернативната наука ) откриха доказателства за посещения на извънземни от преди 5800 години. Според изследователя Рич Андърс е имало нещо като нахлуване на много извънземни същества, наричащи себе си "богове", които са напуснали Земята преди около 3500 години. Тази теория е изложена в неговата книга, публикувана през март 2003 година. В тази статия ще намерите основните положения в книгата...


 image   Колкото и напреднала да е нашата наука, на сегашния етап тя не би могла да обясни целта на окупацията на цяла планета. Очевидно извънземните нашественици са били технологично по-напреднали и от нас. За да се осъществи голямо космическо пътуване, трябва да се преодолеят множество пречки. Задвижващите системи, базирани на консумацията на гориво са неефективни дори и за малки космически разстояния.За да се осъществи подобно пътуване трябва да се употребява енергия, достъпна навсякъде в космоса, например електромагнетизма.

Сведенията за намеренията на извънземните са различни. В древността важните храмове и светилища са издигани във внимателно подбрани селища. При свързването им се разбира, че има мрежовидна карта за тяхното разположение. Има множество сведения за НЛО пътуващи точно по линиите на тази карта. Смята се, че извънземните кораби се ориентират по някакви източници на енерия на мястото на линиите, например електромагнитните отклонения от залежи от желязна руда. Това отново насочва към универсалния източник на енергия - електромагнитните лъчи. НЛО може не само да се ориентират от тези линии, а да ги използват като източник на енергия. В много свидетелски показания четем за НЛО-та, завиващи под прав ъгъл без изобщо да променят скоростта си. Интересен е въпросът за екипажа на тези кораби, ако има такъв. Как издържат на тези смени на курса? Отговорът на този въпрос може би се крие в някакво непознато антигравитационно устройство.

Различни измерения

Оставането в едно измерение обаче също е проблем при космическото пътуване. Материалното измерение се определя от скоростта, с която се движи тялото през пространството, независимо дали става въпрос за космически кораб или планета. Съществува така наречената енергийна константа на Вселената. Тази константа е енергията която се изразходва за движение и вибрация между състоянията на енергия и материя. Колкото повече енергия се използва за движение, т. е. колкото по-бързо пътува едно тяло през пространството, толкова по-редки са вибрациите между състоянията на енергия и материя и времето тече по-бавно. Теорията на вероятностите на Айнщайн потвърждава този факт. От друга страна колкото по-бавно се движи едно тяло, толкова по-чести са вибрациите между състоянията на енергия и материя и времето минава по-бързо. Този проблем е бил може би основен за "боговете", дошли на нашата планета преди около 5800 години. Вероятно в планините те са се чевствали по-добре в това непривично за тях измерение, затова много планински върхове са наречани "седалища" на боговете. Те са обявявани за свещени и до днес хората ги помнят като такива. Друг проблем за "боговете" вероятно е бил спадът на тяхната духовна енергия. Човешките жертвоприношения са ги захранвали с енергията, освободена от болката на жертвите. Дори и след като "боговете" си тръгват, човечеството продължава да прави жертвоприношения, които малко по-малко спират.

Пътуване в хиперпространството

Толкова за междуконтиненталните пътувания. Те са на малки разстояния и могат да се осъществят на физическо ниво. Корабът просто прелита от едната планета до другата. Междузвездние пътешествия обаче изискват нещо повече. При тези огромни разстояния пътуването би отнемало много години. За да стигнем до най-блзката до нашата планета звезда ще са ни необходими около 20 години при скорост от 250 километра за секунда. Преодоляването на разстоянията между звездите за по-кратко време може да бъде обяснено чрез теорията на вероятностите. За да се осъществи такова пътуване кораба трябва да достигне скоростта на светлината. Достигайки тази скорост, той ще навлезе във хиперпространството, т. е. в пространство без време, нито пространство. Думата хиперпространство е подвеждаща. В науката се използва терминът квантов вакум. Медиумите и екстрасенсите го наричат сфера на духовните енергии ( или сфера на чистата енергия ).Как се обяснява това. Движейки се със скоростта на светлината, кораба изразходва цялата енергийна константа само за движение. От това следва, че корабът се дематериализира, достигайки скоростта на светлината. Така времето, нужно за осъществяването на междузвездно пътешествие зависи само от времето, необходимо на кораба, за да достигне скоростта на светлината. Времето, прекарано в хиперпространството винаги е равно на нула.

След многото наблюдения на НЛО можем със сигурнот да кажем, че има периоди на свръхактивност на НЛО, както и периоди с нулева активност. Според Рич Андърс това се обяснява със съществуващите енергийни връзки между планетите. За да се стигне от една планета до друга, отдалечена на стотици светлинни години трябва просто да се достигне скоростта на светлината, да се хване енергийната линия от изходния пункт до крайния пункт и да се следва. Лесно е да се каже, но е трудно да се направи, защото звездните системи се движат в пространството и Вселената непрекъснато се променя. Изглежда в периодите на нулева активност извънземните просто чакат енергиините линии да позволят пътуване, както ние чакаме на летището да се вдигне мъглата, за да можем да излетим.

Принципите на хиперпространствените скокове се разглеждат не само от Рич Алън. Калифорнийския институт по физика и астрономия е получил задача от НАСА да разработи задвижваща система, използваща квантов вакум.

Въпреки тези факти традиционната наука продължава да отхвърля идеята за НЛО като цяло, защото счита, че щом тя не може да се справи с проблемите на междузвездните пътувания, значи никой друг не може. Хората от SETI, института за търсене на извънземен живот, се опитват да се свържат с извънземните чрез радиосигнали от много години. Те също твърдят, че щом не са намерили нищо досега, значи няма извънземни. Реалността обаче е доста проста: радиовълните са твърде бавни за осъществяване на междузвезден контакт. Комуникирането на големи дистанции може да стане само чрез два известни ни метода - чрез телепатия или хиперпространството.

Най-често срещани типове извънземни на Земята

Съобщенията за наблюдения на НЛО продължават да пристигат от целия свят. Повечето наблюдения са на относително малки обекти във формата на чиния, които повечето от вас са виждали на различни фотографии, повечето от които за съжаление са твърде неясни или просто фалшификати. Над базите на NATO в Европа често са наблюдавани НЛО с триъгълна форма с три светли петна отдолу. Във Феникс, Аризона, са наблюдавани големи обекти с формата на буквата V, с пет светлини отдолу на корпуса. Светлините почти сто процента са от двигателите на НЛО. Колкото по-голям е един кораб, толкова повече двигатели му трябват.

Хората, които са влизали в контакт с извънземни, описват доста разлчни черти: в САЩ най-разпространени са малките, сиви, подобни на насекоми същества. Били Мейер от Швейцария твърди, че неговите посетители идвали от Плеядите, а забележителното било, че имали имена като от древноегипеската митология. Те изглеждали като хора. Други описания от Европа са на скандинавски тип извънземни - изглеждащи като супергероите от комиксите: високи и необикновенно красиви.

Всички контакти стават в отдалечени местности. Почти всички продължават кратко. Само някои от посетителите били приятелски настроени. Повечето отвлечени американци не помнят какво им се е случило, докато не бъдат хипнотизирани. При професионална хипноза те разказват ужасяващи истории за медицински опити и злоупотреби. В Южна Америка отвличанията са чести, а хората получават съвсем повърхностно лечение. Всички случаи обачи показват, че извънземните не целят по-продължителни контакти или престоявания на нашата планета. Това показва, че на този етап нашето измерение не предлага приемливи условия на живот за извънземни форми на живот. Това веднага повдига въпроса: какво правят тези извънземни на нашата планета, ако не могат да останат за по-дълго време. В действителност отговорът е много лесен: те просто изчакват събитие, което да промени материалното ни измерение с надежда, че то ще е по-подходящо за техните нужди.

Големият брой на извънземните на земята, сравнен с този преди 1000 години например, показва че извънземните смятат, че много скоро нещо ще промени нашето измерение. Дали не са прави?

 

fenomenibg.com

 



Гласувай:
32



1. estirbg - Ужасно погрешна и фатална е тази теория, която си публикувал, приятелю!
03.02.2012 22:57
Теория, която се базира само на повърхностно събирани факти, но без логическо обетивно обяснение. Това е една от теориите, с която много интензивно се манипулира съзнанието на човечеството и с която се цели да го подготви за най- грандиозната измама на вековете, планирана още в зората на рождението на първото човешкото семейство.
Сигурно не знаеш, приятелю, както и тези, които са дошли да четат при теб, че още от древни времена, преди да бъде създадена земята и всичко живо що е по нея, е съществувал космически конфликт в небесата – и в основата на този конфликт стоял–висшестоящият херувим Луцифер В далечната космическа история, много преди сътворението на нашата земя, по необясними за нас причини в душата на това същество се появява недоволство и завист към Бога. В това възгордялото се същество се развива желанието за първенство и доминиране на небето, с идеята за узрпиране дори на Божията власт. Външните видими причини са изключителните му дарования и красота. Висшестоящият ангел започва своята подривна дейност всред небесните интелигенти, използвайки големия си авторитет и красноречие. Отначало прикрито, с благовидните аргументи за подобряване на небесния ред и за щастието на небесната цивилизация, а след това постепенно стигайки до открит бунт против Божия авторитет и закон. Той е твърдял, че Божият закон е несъвършен и се нуждае от корекции.
В тази борба могъщото небесно същество успява да въвлече и една част от ангелите. Бог в любовта си дълго е търпял бунтовния дух и е направил много усилия за връщането му към верноподанство, обяснявайки, че неговото поведение ще бъде фатално за него и за щастието на небесния свят. Но многократните апели останали нечути и неприети. Той станал все по-упорит в своите действия и когато бунтът бил непоправим, Бог взел мерки за ограничаването му.
Първата санкция, която му се наложила е лишаването му от поста осеняващ херувим и изгонването му от Божието присъствие.
Когато Първия човек се предаде на Сатана в Едем, лукавият узурпира титлата му и стана „к н я з на този свят”.
Така новосъздадената наша земя стана плацдарм на драматичния конфликт между Христос и Сатана.
В момента на земята сме само ние, грешното човечество и прогоненият Луцифер с неговата армия от паднали ангели. ТРЯБВА ДА ПРОУМЕЕМ ТАЗИ БИБЛЕЙСКА ИСТИНА, ЧЕ ДОСТЪП ДО НАС ОТ НЕБЕСНИТЕ ЧИСТИ ЦИВИЛИЗАЦИИ НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА ДО ОКОНЧАТЕЛНОТО УНИЩОЖАВАНЕ НА ГРЕХА, КАКТО И ПРИЧИНИТЕЛЯТ НА УЖАСНИТЕ БЕДИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, САМИЯ САТАНА С НЕГОВИТЕ ПОДРЪЖНИЦИ, ТУК НА ЗЕМЯТА. БОГ НЕ Е ДОПУСКАЛ КОНТАКТ С ДРУГИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ ЗАЩОТО СМЕ ЗАРАЗЕНИ С ВИРУСА НА ГРЕХА. ВСИЧКИ КОСМИЧЕСКИ ПРИШЪЛЦИ ИЛИ НЛО – ФАКТИ, ИСТОРИЧЕСКИ ДОКУМЕНТИРАНИ, СА ПРОЯВА ЕДИНСТВЕНО НА САТАНИНСКИТЕ КОСМИЧЕСКИ ВОЙНСТВА, КОИТО СА ЖАНДАРМИ И ВЛАДЕТЕЛИ НА ТОЗИ СВЯТ. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ, ЗАЧЕСТИЛИТЕ ПРИСЪСТВИЯ СА ИНДИКАТОР САМО НА ЕДНО – ПРЕДСТОИ НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА, КОГАТО САМИЯ ЛУЦИФЕР ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ КАТО БОЖИЯ СИН И ЩЕ ПОЖЕЛАЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА МУ СЕ ПОКЛОНИ И ДА СПАЗВА НЕГОВИЯ ДЕН НА ПОКЛОНЕНИЕ – НЕДЕЛЯТА! В БИБЛИЯТА НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА ТАЗИ ЛЪЖА И ФАТАЛНА ЗАБЛУДА. ВСИЧКИ ТЕЗИ МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ ЗА „ИЗВЪНЗЕМНИ БОГОВЕ” СА БЛЕСТЯЩ И МНОГО ЮВЕЛИРНО ИЗПИПАН СЦЕНАРИЙ, СЪЧИНЕН ОЩЕ ОТ ДРЕВНИ ВРЕМЕНА ЗА НАЙ – КОВАРНОТО ПОГУБВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ. Ние ще бъдем участници в тази измама. Друг е въпросът дали ще се оставим да бъдем манипулирани и употребени в невежеството си и неосведомеността си.
цитирай
2. анонимен - бачо киро
06.02.2012 18:16
отказвам да бъда участник в измамата, описана в предния коментар! изкривената и целенасочено нагласена логика, която не може да покрие прозрачните напъни за манипулиране много надалеч от религиозната светлина, която е обрисувана с казармено-болшевишки речник, нямащ нищо общо с езка на смирението и добродетелта, присъщ на християнството. като християнин определям такова отношение за унизително към всички мои събратя по морал и религия. боже опази, чакалът да ни учи на пастирство.. недоизказани полуистини и натрапливи неясни намеци за виновност, която принуждава четящите да се чувстват длъжни и да са по-мек пластелин в ръцете на манипулатора. като примерът със
заразата с вируса на греха - да, но с факти истината е, че нас ни заразиха насила с този вирус по чужда воля, алчна и мрачна, ликвидирайки от бога дадената ни власт сами да избираме управниците си: в началото на месец септември 1944та година е било насилствено свалено законно избраното от народа ни светско правителство. и сме били окупирани от чужда западноазиатска армия, командвана от хора, стрелящи с оръдия по християнски храмове така, както техните средноазиатски подобия по-късно стреляха по статуите на буда. именно неговите слуги - на мрачния господар, опитващ се и до днес да угаси божията искра сред нас - сега ни "учат" на християнство, именно неговите слуги проповядваха, предрешени с расо върху мундира със заредени пищови в кобурите, в храмовете по време на свещенодейство - църковното служение. те се гавриха и пребиха до смърт, поради материална алчност, български православен свещеник наскоро, преди около десетина години. и сега продължават да поучават другите, сами себе си ненаучили на елементарни човешки дадености, като десетте божи заповеди. никой никога не е чул, нито видял те да помолят за прошка, нито да се покаят.
цитирай
3. анонимен - продължение1
06.02.2012 18:28
кой клинично здрав би приел изсмуканото от пръстите твърдение, че в райската
градина някой ангел имал бил по-голяма власт от всемогъщия и всемилостивия? ето затова можем да си припомним предупреждението на истинския учител за
идването на предрешените фалшиви пророци. тия, които опитват да ни "вразумяват" с "логика" - ето класически пример за логика, която много добре ги описва между впрочем: крадецът за повечето морални люде е злодеятел. но според тия, всичкознаещите и вечнопребоядисващите се, които само отнемат и да рушат, вместо да съзидават и да дават, един крадец краде полезни и красиви неща. за тях той е изтънчен естет и добър човек, защото мисли за красиви неща и се домогва до тях. това е тяхното прочитане на морала и етиката, точно както е описано в светите текстове за едного как четял евангелието. всеки може сам да избере дали да им вярва когато крещят (според мрежовия етикет), пишейки с
големи букви, в отчаянието да бъдат възприети от смирените и моралните. колцина помнят днес историята отпреди три века, че техните господари ликвидираха двете български патриаршии, двете български диоцези, една от които е стигала чак до сицилия - има предостатъчно исторически и религиозни текстове, които притворците не могат да преиначат, както преиначаваха половин век историята в учбниците ни, и всеки може благодарение на интернет сам да провери това дали е истина. техните господари се противяха на волята на всички
наши европейски братя пак да отимаме наша самостоятелна държава, и категорично не искаха да имаме конституция, а някакъв си "органичен устав" - защото никога не са искали здрава християнска държава тук, на балканите. те са отвличали при всяка своя война със султана десетки български семейства, за да ги заселват насила в пустинните си земи, изтръгвайки ги от родния край - и пак те по-късно прикриваха какво са казвали за тях святи люде като георги стойков раковски или захари стоянов.
цитирай
4. анонимен - продължение2
06.02.2012 18:37
но видовден дойде, и всеки може да прочете пак тук, в интернет, онова, което фалшивите пророци подминаваха, омайно и гласовито обяснявайки ни за всички предишни тирани и поробители, освен за последния - тях самите. но тяхното владетелство изтрая с векове по-малко от времето на южнодунавска българия, и никой вече не може да бъде обладан от техните обещания за земния рай тук, на
мига, донесен от техните мечове и топове, но без бог, а с тях, самообявилите се негови заместници - партийни секретари, политически комисари и подобни. и ние, както ни е учил учителят иисус, ги познахме по делата им - когато отнемаха построените с последните ни пари, откъснати от залъка на децата ни, молитвени храмове, когато изпращаха в лагерите на смъртта многодетните ни бащи, изкарващи на нивата с кръв и пот хляба на децата си, както и техните религиозни и духовни водачи - християнските свещенослужители, опазили българщината през онези мрачни времена, когато бяхме лишени от двете патриаршии и дори султанът не посмя да отнеме традициите и религията ни. пак тогава, когато сме имали султан, и сме нямали вече цар, такива безверници и безродници са били смятани за най-голямата опасност, понеже нерелигиозен човек по онова време е бил смятан за неспособен на морални добродетели. още веднъж заявявам пред върховния повелител, и пред вас, че винаги съм отхвърлял такива, и делата им, и думите им, и плодовете им. защото с кротост и почтенсост съм живял в истина. истината, записана много отдавна, и неизтриваема от сквернословещи и разгулноживеещи люде. дано всевиждащият се смили и над тях, и над нас, и да ги прати там, при техния истински господар и собственик, а нас да остави да продължим волята и делото и плана му. амин!
цитирай
5. анонимен - От къде идват "боговете" ИЗВЪНЗЕМНИТЕ и какви/кои са те!?
09.02.2012 14:07
"Втората Звездна Раса била такава, която произхождала от наподобяващи куче създания, подобни на вълци. Те били известни като KANUS, Вълчи Създания от Звездната система СИРИУС (Кучешката Звезда). Империята им не била нито толкова стара, нито толкова развита като Кралството ARI-AN, но свирепостта и жестокостта на Воините й (известни като D-K или Т-К) била достатъчно зла и варварска, за да обезпокои дори най-дисциплинираните ARI-AN М-К Воини. Пробивайки през вражеските армии и после спирайки, за да погълнат плътта на падналите, войниците D-K предоставяли на Кралете си завоевание след завоевание. Когато Империята им се разраснала, Кралете KANUS започнали да безпокоят Кралиците ARI-AN.....

Ако предложението за Съюз било отхвърлено, като резултат Кралиците нямали да имат избор освен да унищожат Бойните Сили на Сириус... и самата звездна система Сириус. Сирианските Крале осъзнавали даваната им власт от един съюз с Кралиците ARI- AN и бързо приели. По този начин бил роден Съюзът между Влечугоподобните Кралици и Вълчите Крале. М-К Воините и D-K. Воините щели да се бият едни до други... звездните системи на ARI-AN (Орион) и СИРИУС се обединили.И за известно време, мирът властвал в Деветия Сектор....

Скритата история на планетата Земя - Документите Тера. Според авторите на Книгата, тя не била художествена измислица, а историята на земята и човека, разказана на индианци от извънземно което били спасили?!
цитирай
6. анонимен - Кой е създал Homo sapiens и за какво го е направил!?
09.02.2012 14:17
След войната между боговете (Зевс срещу Титаните) вълчия крал изпраща синът си принц ЕА (бил най умния учен) и сестра му на земята, за да възроди отново планетата, понеже е била напълно унищожена от войната. След като го прави и започват да изпълняват мисията за която са дошли, но извънземните които работели в мини и строежи се разбунтуват. Тогава този ЕА създава чрез Генно инженерство първия "човек" от някакъв звяр (вид маймуна) който е трябвало да изпълнява само най прости заповеди за да може да им работи, създаден е за да бъде РОБ (както животните Робуват на Човеците). След като възстановява планетата, баща му изпраща Брат му за управник на Земята, но това не се харесало на принца ЕА (така наречения дявол) и за да си "отмъсти" той добавя на една малка част на тези Човекозверове своя Ген + ген от "AKHU"(подарък от расата на ТОТ) + знанието и им Дава Свободата, сами да избират съдбата си.... Така бил създаден Homo sapiens и започнала неговата ера....

Скритата история на планетата Земя - Документите Тера.

Какво мислите за тази теория?

http://www.torrentdownloads.net/torrent/1653273148/%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F+%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D0%97%D0%B5%D0%BC%D1%8F+-+%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%B0+doc
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1268522
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930