Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2012 08:11 - МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКА ПОЛИТИКА от Габриел Чирон ( Поредица )
Автор: padreantonii Категория: История   
Прочетен: 7384 Коментари: 12 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Съществуват ли тайни колонии на Земята, с наскорошни преселници в Ориента от планетата Марс, както неотдавна бе съобщено – сигурно. Някой от тях дори се държали като често споменаваните „ориенталски“ мъже в черно. Помните ли, когато съобщиха по новините, че НАСА получила телевизионни сигнали от „лицето на Марс“, изобразяващи огромен брой марсианци, измръзнали и изгладнели до смърт след като Марс бил изведен на настоящата си орбита? По онова време се образувала типична илюминатска властваща класа на технологични бюрократи, които били построили подземни градове за собственото си оцеляване, точно от същия тип, каквито има и на Земята – където те са се заровили сега и в които ще се опитат да се уединят, когато започне ужасния геноцид на повърхността за изтребването на всички нас. По ирония същите тези Илюминати, на Земята построили за себе си видима „алтернатива три“ – град за оцеляването си на Марс, с марсианска помощ! Така кръвожадните лоши момчета от Земята си сътрудничат с кръвожадните лоши момчета от Марс. И всички те са истински марионетки на лоиите влечугоподобни момчета, обрисувани от Дейвид Айк. Но накрая нещата може и да не се развият така добре за тези илюминатски некрофили. Съществува Закон за кармата, според който всекиму във вселената рано или късно ще се върне всичко онова, което той е сторил на другите, в който случай няма да има „къде да избягаш, нито къде да се скриеш“.


Това, което се случва на Земята в този момент, е заключението на жесток, антиеволюционен генетичен проект – с най-добрите намерения при съставянето му и най-лошите намерения при съвместното му изпълнение.


Целият този фалшив Апокалипсис не е нищо друго освен грозно свидетелство за гнила междугалактическа политика. И що се касае за огромното болшинство хора, които никога няма да се заинтересуват и научат тази космическа информация, те ще измрат в невъобразими количества като жертвени овце, каквито действително са. Пропагандирането на Новия Световен Ред и „тероризма“ на полицейската държава ще ги доведат до планирания завършек та дори и ще блейнат в изблик на обидена сдържаност срещу статии като тази, например, които, разбира се, са „манивела за теориите на конспирацията“. Те ще сграбчат своите кръстове, или компютрите си, заплашвайки с юмруци всеки един, който се опита да им каже какво всъщност се случва на планетата Земя. Колкото до глупавите мюсюлмани, те ще продължат да се оставят да бъдат вербувани от ЦРУ чрез Ал Кайда, за да служат като глупави ударни войски за автотерористичните действия на американци, британци и европейци към ускоряване на военното положение и засилването властта на полицейската държава – точно както Владимир Путин използва чеченските „бунтовници“, за да бомбардира руски жилищни комплекси и театри.


Можем ли да очакваме или се надяваме на помощ от вселената или на добронамерено нашествие, което да изведе лошите влечугоподобни, Илюминатите и андромеданските арийски прохитлеристки манипулатори? Ами, винаги има надежда, разбира се, въпреки че досега тя все е отсъствала трагично. Може би наистина има Добър Бог там някъде, който досега е дремел зад волана, който ще се събуди и ще намести всичко преди да е станало твърде късно. Нека се помолим действеното Добро Всемогъщо Божество да благоволи да се събуди и направи нещо възхитително хубаво за Земята. Междувременно ние трябва да управляваме самостоятелно хищническата вселена и трябва да усвоим известна опитност в некръвожадно нагуалистично магьосничество и кундалини йога, точно както Адам Шива направил преди хиляди години на връх Кайлас. Вероятно няколко уединени индивида може да се научат да балансират между технологията и йога, точно както Шанкара – миротворецът – някога се научил. Колкото до мен, аз все още се опитвам да намеря заминаващ транспорт от планетата, защото е факт, че досега не съм намерил някой, който да е способен да усвоява космическа информация. Затова ми е трудно да видя с какво действително допринася личното ми присъствие тук. Човешките същества не искат космическа истина. Те искат само да трупат точки от своето малко суетно его относно това, в което вярват и не вярват, своята познавателна лудост, своята неспособност да се учат. Междувременно, болшинството от онези, които навлязат в тази област на познанието, ще се опитат да минат с непълните и почти безполезни откровения на хора като Дейвид Айк и Джеф Ренс, двамата от които имат големи заслуги, но които все още са твърде невежи и нямат ключ към някои значителни области от космическата информация. И така, всичко се върти в кръг около милостивите милиони от онези, които посещават уебсайтовете на Айк и Ренс. Колкото до Илюминатите, те направо ликуват от това колко е лесно да бъде дискредитиран Айк с неговата теория за влечугоподобните и способността им да променят облика си, която, за съжаление, е наистина твърде реалистична в някои отношения. Лесно е да се държат хипнотизираните и лоботомизирани от телевизията хора далеч от подобни откровения. Не е трудно да се види кралицата на Англия или принц Чарлз да казват на някоя от жертвите на кървавите си ритуали: „Сега вярвате ли на уебсайта на Дейвид Айк? Ха-ха-ха – наистина е твърде късно за вас!“; или пък това: «Трябвало е да обърнете повече внимание на филма „Широко затворени очи“ (Eyes Wide Shut), ако не сте искали да стигнете дотук!»


Какво? Някой се е разхленчил нервно затова, че те искат да продължат всичко това? Ами, детенце, почни да медитираш над глобалната картина и търси повече космическа информация, отколкото обикновено търсиш. За Бога, престанете да бъдете безучастни! Търсете Истината и нищо друго освен Абсолютната Истина. Може и да имате незначителен шанс за спасение. 



Гласувай:
22



1. анонимен - Нека не объркжаме хората ада живеем ...
20.06.2012 11:01
Нека не объркжаме хората ада живеем в реалността а не в илюзия
цитирай
2. анонимен - А кой може да каже кога е реаалност и ...
20.06.2012 12:56
А кой може да каже кога е реаалност и кога е илюзия?!
цитирай
3. misbis - всичко е сигнали ,които мозъкът-комп интерпретира. това,което виждаш тук и сега и наричаш реалност,са твоето субективно отражение
20.06.2012 13:59
http://www.youtube.com/watch?v=3g1VYYc8A_4
цитирай
4. анонимен - Dosega ne sam vijdal izvanzemni, za ...
20.06.2012 15:59
Dosega ne sam vijdal izvanzemni,za illuminati samo sam chuval,no bednostta I krizata sa jestoka istina v balgaria,a veroiatno I v drugi strani.Politicite mi izglejdat dosta nepodgotveni I slabi da se spraviat s problema zatova se nadiavam ako ima dobar bog da se namesi I vsichko da se opravi I v balgaria da zajiveem bogato I shtastlivo.Za men Nadejdata e nai-vajnoto.Dum spiro spero.
цитирай
5. анонимен - MINIO UISHIBA
20.06.2012 16:37
KAKO OTNOVO PRIKAZKA ,KVA E APSLUTNATA ISTINA CE BEZ LUBOV NEA JIVOT I KVO PUSNALI SA VI LETYSTA CINIA IZVANZEMNIT EI VI GLEDAST SIIRA NALI STE INAPRVILI KOPIE NA BUZLUDJA I ZMI STO TARSITE LUBOV VLECUGI TKIVA YABO E CE BOG E LUBOV BEZ LUBOV NISTO NE SSTESTVUVA DORI I VIE MAHATE OPLODA SI AKO NE GO OBICATE ILI GO OSTAVYATE V SIROPITALISTE HAY.
цитирай
6. анонимен - Под търсене на абсолютната истина ...
20.06.2012 16:44
Под търсене на абсолютната истина имаш предвид да забравим своята гледна точка и да погледнем отгоре ли?
На какво тогава ще се опре логиката, аз имам една своя теория да я наречем "Теория за естественият ред"
Ще се опитам да обясня естествен ред накратко. Естествен ред е това състояние в което се намира вселената, независимо от нашето мнение и гледна точка. Ние като частици от вселената имаме визия за също толкова малка частица от нея колкото сме самите ние. Това ще рече, че ако ти,аз и т.н. си голям колкото вселената (голям=знания,възраст,опит) това ще рече според мен че имаш реална гледна точка!

Аз съм приел факта, че няма как да съм толкова голям, приел съм факта че и другите нямам как да са независимо какво мислят за себе си.

По пътя на моята логика излиза че всеки ще знае толкова от истината, колкото информация е успял да събере през смисленият си живот, чрез съзнание,възприятия и може би дори вяра. Мюсюлманите (аз не пренадлежа към нито едно религиозно общество) въобще не са толкова прости хора, те просто имат виждания и ги защитават, независимо дали са правилни според останалия свят и аз напълно ги подкрепям.

Ако имаш теза, независимо правилна или не ти трябва да я защитаваш, докато откриеш дали си прав.

Това всичкото горе е мое мнение и не цели спор, само още една гледна точка.
Подкрепям всичко което казваш, но се замисли истината струва ли си и ти знаеш ли я?
цитирай
7. kostadin - Аман от заплахи. Душата и духът на ...
20.06.2012 17:15
Аман от заплахи.Душата и духът на човек са безсмъртни .Закона на кармата винаги действува .
цитирай
8. balar - не е ли
20.06.2012 20:53
малко рано за марсианци?
пък и всеки отговаря единствено за себе си, де факто.
цитирай
9. padreantonii - oтговор на коментиралите
20.06.2012 21:23
При желание можете да се върнете на предишните части от поредицата , за да не звучи така странно и изолирано казаното в тази част .
цитирай
10. a5082 - към 4
20.06.2012 21:44
Ай стига се надявахте на 'Добрия Бог" да се намеси - няма да дойде на бял кон и да ви спаси.... Не се надявайте, а мислете, действайте, правете грешки, учете се от тях и просто оползотворете съзнателната си същност в 'настоящето" с нещо смислено - може да е нещо съвсем дребно, но важно ЗА ВАС. Боговете ги детронирахме вече :))))))))

Ars longa, vita brevis....
цитирай
11. анонимен - KALTIN
24.06.2012 06:50
svetlite elfi ( alpi ) vladeqt galaktikata mlechen put ot miliardi godini ... te kontrolirat i drugi galaktiki i tehnite avtonomni vladeniq v savkupnost postavqt konglomerat na svetlite sili podkrepeni razbira se i ot drugi polojitelno nastroeni rasi .... tezi sili odavna sa protiv nashite lideri i zloto s koeto sa se svarzali .... zatova i skoro moje da ochakvame che chengetata shte doidat i shte raz4istqt vsi4ki demoni chak do centura na zemqta .... razbira se moje da ochakvame i zloto koeto spi v dalbinite na podzemnite ogniove da predprieme intervencia i da izpulzi ot dupkite si na bql svqt ..... sami razbirate 4e pri tozi scenarii na sblasak na takiva sili nito bunkeri nito atomni bonbi shte mogat da spasqt liderite ni koito odavna ne znaqt kakvo da pravqt i v koi lager da igraqt i kak :)
цитирай
12. анонимен - KALTIN
24.06.2012 06:55
a5082 написа:
Ай стига се надявахте на 'Добрия Бог" да се намеси - няма да дойде на бял кон и да ви спаси.... Не се надявайте, а мислете, действайте, правете грешки, учете се от тях и просто оползотворете съзнателната си същност в 'настоящето" с нещо смислено - може да е нещо съвсем дребно, но важно ЗА ВАС. Боговете ги детронирахме вече :)))))))) bogovete nikoga ne sa bili detronirvani prosto imalo e zabrana za nenamesa koqto obache e padnala pri polojenieto i samorazrushenieto koeto nabljudavame tuk .... ili to est kogato edna civilizacia ili rasa pochne da se samounishtojava kato zaedno s tova razrushava i energien resursen i planetaren centur kato zemqta .... ta takava rasa podleji na namesa svishe za da se opravi polojenieto i .... ne se samnqvai che namesa shte ima .... prosto cheti malko poveche za legendite i izmereniqta kakto i rasite koito gi naselqvat ....

Ars longa, vita brevis....

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1268879
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930