Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2014 16:12 - Атлантида и кристалите
Автор: padreantonii Категория: История   
Прочетен: 3499 Коментари: 0 Гласове:
44


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Атлантида била окончателно разрушена поради употребата на енергията на кристала за тъмни цели. Кристалите и скъпоценните камъни се считат за костите на физическата инкарнация на Земния Дух. С тези камъни, при условие, че все още са живи (ако не са пронизани от метал) може да се установи връзка от онези, които знаят как, за да се използват способностите на Земния Дух във връзка със съответния камък/кристал. Кварцовите кристали усилват вложената в тях енергия. Атлантския кристал за изначална сила бил предимно кварцов.

Земният Планетарен Дух бил съвсем наясно за какво се използват неговите/нейните „кости” – за какви цели и няма проблеми за онези, които ги използват с позитивни намерения, например за изцеление и лично развитие. Атлантида се опитала да впрегне с този кристал структурата на цялата планета. Това щяло да обвърже Планетарния Дух така, че да бъде накаран да служи на тъмната полярност в Атлантида.

Този кристал, както можете да си представите, притежавал огромна мощ. Те били намерили начин да впрегнат енергията на земния Планетарен Дух за Тъмните си проекти. Това не се вписвало добре по отношение на Планетарния Дух, който е дух на Баланса и който може би е казал „стига толкова” и причинил разрушаването на Атлантида чрез техния кристал за изначална сила. Атлантската цивилизация подценила силата на планетарния дух и надценила своите въображаеми способности да контролират този дух.

Разрушаването на Атлантида на този етап било бързо и пълно – толкова разгневен бил земния Планетарен Дух заради това, че се опитвали да го поставят в клетка. Това, че Планетарния Дух предприел такива драстични действия, показва колко била излязла от контрол Атлантида. От позитивно изцеление те били преминали към употреба на силата за тъмни цели.

Управниците на планетата сега търсят този кристал с намерението да го използват така, както в Атлантида. Едва ли ще го намерят.



На 22 октомври 2002 по СNN се появи следното съобщение: „ВАШИНГТОН: Чрез манипулиране на сперма от свиня италиански изследователи създали сорт свине, които съдържат човешки гени в своето сърце, черен дроб и бъбреци и в бъдеще това може да доведе до създаването на свине, които да дават органи за трансплантация в хора.”

Това е възстановяване на експериментите провеждани в Атлантида Тогава били създадени такива свине и котки с рептилоидни гени. Именно създаването на свинете посредством използване на човешки гени е причината, поради която съществува забрана за консумация на свинско месо в някои религии. Да се яде свинско се счита от тях за форма на канибализъм.

Земята се връща към вариант на късния Атлантски период, когато била разрушена. Сериозни генетични експерименти под ръководството на извънземни насочвали атлантската наука. Атлантида станала толкова ориентирана към тялото, че попаднала под обаянието на последователно инкарниращите се извънземни – това било сигнал за края на тази цивилизация на Земята. Последователно инкарниращите се правели опити да повлияят на вибрациите на бъдещето и на едновременно инкарниращите се. Това излизало извън ограниченията на Играта. Земята е предназначена за планета на едновременния път в трета плътност на тази галактика. Когато в резултат на манипулациите и нарушаването на тази концепция довели до унищожаването на Атлантида и животът трябвало да започне цикъла отново – Земята била върната до състояние подходящо за едновременните инкарнации. Извънземните искали от днешна гледна точка да елиминират вибрациите на цели 10 000 години. Атлантида била последния път, когато последователно инкарниращите се застанали срещу едновременно инкарниращите се по този начин. Сега ние повтаряме този цикъл.

Вал Валериан




Гласувай:
44



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1268817
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930