Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2010 22:41 - Не е случайно присъствието на Доган и ДПС в българския политически живот
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 8402 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 08.03.2010 10:50


     Не е случайно присъствието на Доган и ДПС в българския политически живот.

 

               МИСИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД


image
 

        

Силва Дончева
07 юли 2009г
frognews.bg
      

          Българският народ има мисия и когато не изпълнява тази си мисия последствията са тежки. За съжаление много малко българи и никой от родните политици не са на ясно, защо това е така. Всъщност нещо подобно се е случило и с евреите преди около 2000г. За разлика от нас обаче те знаят, че са месиански народ, определен още от Мойсей, но въпреки това те не разпознават Месията, синът Божи, Когато Той се явява, за да поеме кармата на човечеството и да покаже новия път  Те го отхвърлят, защото  искат да видят цар, с власт и сила, а не велик учител и лечител.Но Господ им праща Сина си, за да ги научи как да живеят не по сметка и с омраза, а с любов, да промени сърцата им.. Но този, който жадува власт и отмъщение не ще разпознае  никога милостта, защото я счита за слабост и смирение. Те разрешават разпването на Месията. И наказанието на Небето е страшно! През 73г. Римската армия срива Йерусалим, включително и храма на Соломон, от еврейската държава не остава нищо. Така избрания народ чак до 1947г. няма държава. Нещо повече почти 2000г.евреите са отхвърляни и жестоко преследвани от другите народи, като кулминацията на този гнет завършва с холокоста по време на Втората световна война. Същевременно в противовес на целия този процес християнството завладява планетата и цивилизацията, започвайки победното си шествие точно от Рим и официално от Константинопол. Други разпознаха Месията.  

            Каква е обаче връзката с българската история. Връзката е, че ние също като евреите не изпълняваме волята Божия. И то много пъти. Когато в България през 10 век започва разпространяването на богомилското учение, чийто създател е един от синовете на цар Симеон, управляващата върхушка ,а и сегашните “свещеници” не разпознават в него ренесансовото си бъдеще и отхвърлят учението на Съвършените, истинското християнство. А апокрифните се книги  на богомилите учат как да извървим пътя към върховното си ангелско предопределение, показват как всеки може да общува директно със своя баща – Бога без да има нужда от посредници и разкриват на всеки, че единствено вътре в човека е скрита истинската христова сила, която ни води напред. Забележете, че с това учение България е останала в духовната история на Европа за онова време и че и сега се счита за люлка на учението на катари и албигойци.

             Богомилите обаче са изгонени, ренесансът и реформацията се случват на Запад с всички последствия в момента за цялата цивилизация, а ние  оставаме да се гърчим под ударите на византийци, татари и най-накрая за дълги векове под гнета на селджукските турци. Защото изневерихме на вярата.

             Това става и днес. Историци и политици заедно пропускат, че преди 145 години ни беше даден нов шанс. В България се ражда Петър Дънов, Беинса Дуно – Учителя, Духът на Истината. Преди 2000 години в Назарет се роди Синът, а в България през 1864г. дойде и говори Бащата. Той именно изнесе Словото за новия век, за векът на Водолея, чието начало Той положи през 1914г., както и за висшето предназначение на човека

              Е, ние не постъпихме чак като евреите, но също като тях явно вярваме само на царе и затова също сме пропуснали най-същественото в живота за първата половина на 20 век. Цитирам:

             “ Ето затова ида от предвечните обиталища да ви подбудя на добър и свят живот, да ви предохраня да не съгрешите ИЗНОВО против върховната воля на Небето и ви отхвърля както в миналото, когато с беззаконията си дотегнахте на Бога и Той ви остави да паднете под ръцете на вашите врагове, които дойдоха отдалеч да ви накажат за престъпленията и да изпълнят волята на Върховния Съдия над вази. Но в тогавашното ваше падение Аз ви подкрепих с Любовта Си, понеже не бяхте съвършено отхвърлени от лицето на Този, който ви беше избрал. И в дълговечното робство постоянно ви ръководех в пътя на търпение и смирение и ви учих да изправите живота си, да съзнаете греховете си, да се разкаете  и да се обърнете с всичкото си сърце към Господа Бога вашего, с Когото сте съединени с брачни връзки на чист и непорочен живот……. И в края на вашия дълговековен изпит, когато Небето реши по Висше усмотрение на Божия промисъл да ви избави от тежкото робство, Аз бях първият, който се явих да се застъпя да ви освободя, като предполагах, че ще се възползвате от дадената благодат да поправите миналото: но вие злоупотребихте с даровете на свободата…….  Въздайте хвала Богу, че Аз не съм от тия, които се побеждават. Иде време и сега , когато ще опитате Силата Ми и ще познаете, че Аз съм Бог, Който се не лъже, но вие сте народ СВОЕНРАВЕН, който не съзира къде се крие неговото добро.

          Слабата черта на душата ви е общото разделение и разногласие,което спъва святото дело на славянския род, но верен съм в делото на Този, Който Ме е проводил. За Него няма препятствие, волята Му е воля вечна и непреклонна и вс, що е рекъл, ще бъде, но не във вашите дни, ако се повърнете назад, както израелския народ в пустинята, и ще оставите костите си, като тях за вашето малодушие и общо неверие….”

 

                                                     Из “Призив към народа ми български, синове на семейството славянско” Послушайте думите на Небето. 

                                                                    

              Това е мисията. Да си българин означава да служиш на Бог, да изучаваш и да разпространяваш Словото Му, да не се съмняваш нито за миг. А словото е предадено в 7-те хиляди беседи на Учителя, в повече от 300 музикални композиции, формули, молитви, и свещения танц на Паневритмията, изнесени на Изгрева в отворената за първи път на Земята школа на Всемирното Бяло братство. Тя е функционирала от 1922г. до 1944г. След това е затворена, но е останало Словото.

             Мисията  продължава и днес и това е важно за всеки българин, защото  представлява една велика привилегия. За тази привилегия, но и огромна отговорност нацията не знае почти нищо. Децата ни не учат нищо в училище, държавниците ни мълчат и ни водят надолу.

            Защото, когато нацията не осъзнава тази мисия съдбата и я повежда надолу, нали помните евреите, а и робството. Сякаш нещо друго я спира и нищо не върви в добра посока. Всички виждаме, че има българска държава, но тя е слаба и под силно чуждо влияние. Нещо повече, отново във властта присъстват турците…. Историците знаем, че  когато през 1393 селджукските турци, нахлуват през отворените от самите българи врати на Търновград те самите казват: “Ние сме бич БОЖИ, защото вие не изпълнихте волята на Вашия Бог!”. Очевадно е в наши дни, че аналогията е налице. Отново отворихме сами вратите..

              

              Всъщност замисляли ли сте, че България е била истински свободна само, докато тук е бил Учителят. 1868г. е годината на църковната ни независимост, 1878г- е годината на Освобождението, 1908г. годината на Независимостта и всичко свършва отново през 1944г., когато Той си заминава, без да е цялостно признат и разпознат от българите, след което ние скоро губим пак свободата си.  45 години след напускането на Учителя в България властват комунистите и съответно Съветския съюз.                                                                         

 

             След 1989г. отново имахме шанс, но тръгнахме по най-лошия път, по линията на духовния упадък. И резултат е повече от очевиден – декларираната свободата отново е заместена от оковите на консуматорското общество и мисията не се изпълнява. Какво ще става тук отново решават други: американци, чиновници от някъде си, руснаци и турци, чрез всесилните тайни служби и изобилстващите български предатели.  Всички те разбраха, че бедните души се печелят лесно. Не са нужни войни, а нови изменници, народ без национална идея, ограбван с обръчи от фирми, напълно убеден, че всеки и всичко може да купи. Така турците купуват не само нас, но и пътя си към Брюксел, който естествено минава оттук. Ще се използват мирни и демократични методи, а ние бавно ще затъваме в клопката, оставайки последни на опашката на народите. Съвсем естествено Европа ще се защити с предпазни клаузи и ще ни изолира, за да оцелее. Защото ние сме последни, защото сме слабо развити, а сме такива, защото сме забравили мисията си. А тя е  да изучаваме и разпространяваме Учението на новата епоха, започнала още от Христос и продължена от Учителя, сред другите народи, за да заемем истинското си място в света.

           А пък, ако не се справим винаги могат да дойдат другите синове от семейството славянско, руснаците. Така могат и да ни освободят  за пореден път… за благодарност за азбуката, за Словото и за челното място в света. Вижте и сега на Рила през август колко чужденци има и как няма нито един български “държавник”. Защо ли?





Тагове:   ДПС,   Доган,   не,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bven - Да си българин означава да служиш на Бог, да изучаваш и да разпространяваш Словото Му, да не се съмняваш нито за миг.
20.05.2010 22:17
Хубаво е казано и е добре всеки да осъзнане своята роля в този живот.Благодаря за постинга!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1976235
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019