Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2013 08:10 - Истинската Тайна Дума на Фримасоните (поредица)
Автор: padreantonii Категория: История   
Прочетен: 7729 Коментари: 1 Гласове:
31


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Много хора, включително и Томас Пейн, сравняват практиките на фримасоните с християнството. Пейн заключава, че и двете боготворят физическото слънце, въпреки че в християнството то е променено, за да се боготвори Исус, когото те наричат „Син на Бога”. Тъмнината имитира Божествената Майка и „дванадесетте сестри”, като създава Слънцето и дванадесетте зодиакални знака.
Християнството не било основано от Исус. Работата на ранните християни и пропагандата на Павел и тези, които се крият зад името на Исус, изцяло допринесли за изобретяването на една чудесна история, която в резултат направи Исус известен до наши дни, като основателя на религия, която не е била никога негова.
Подобно, Исус е лъжливо свързан с Въздигнатите Учители на теософското учение. Исус няма нищо общо с въздигналите се учители и има много малко общо със съвременното християнство. Всъщност, християнството става ортодоксално, когато император Константин и църковният съвет създава убеждения и канони по време на Никейският събор през 325 г. от н.е. С този човешки църковен закон, последователите на християнството, вече не се придържат към учението на Исус, а вместо това, следват диктатите на църквата.
В текущото християнство, изглежда че християните се наслаждават на убийството на Исус и са така обзети от него, че те пресъздават отново Неговото брутално разпване. Християните наричат денят на убийството „Разпети Петък”, който термин те извиняват отдалеч с Великден и предполагаемото физическо възкресение на Исус. Редовно, християните символично ядат от тялото на Исус, което те евфемистично наричат „евхаристия”, като също символично пият кръвта на Христос. Тези ужасни символични действия са знаци на човекоядство и вампиризъм. Тези отвратителни деяния са погрешно представени най-малко четири пъти в съществуващата Библия, за да даде на църквата и нейните последователи неоспорван авторитет и автентичност, за да практикуват отвратителните обреди. Виж Матей – 26:26-28; Марко – 14:22-24; Лука – 22:19-20; I-во послание към Коринтяните 11:24-29.
Почти всички християнски църкви излагат кръстове, за да припомнят на последователите за ужасното убийство на Исус. Много от кръстовете показват закована мъжка фигура, за да представят Исус, който е графично изобразен кървящ и агонизиращ на своето умиране върху кръста. Това изображение е осъдително за всяко мислене, за всяко чувстващото същество.
Можете ли да видите приликите между християнството и фримасонството? Какъв „бог” ще жадува за кръв? Какъв „бог” иска ужасни убийства преживяни отново и отново от човешката психика? Във връзка с християните – те са далеч по-зле от масоните. Според много фримасони, Абиф предполагаемо представя Исус – който между другото още не бил роден, когато Соломон бил на власт. Но християнството символично прави тези ужасни неща, на този, в когото вярват, че е Син на Богът на Светлината.
Е, имате го – да, изглежда пределно ясно, че фримасоните, колкото и несъзнателно, са богомолци на дявола. Подобно, християните, несъзнателно, също боготворят Сатаната.
Тъмнината винаги е ламтяла за това което има Светлината, тя покварява тези от Светлината когато е възможно, както може да се види в християнството.
Този, който е известен като Сен Жермен, важен герой във историята на фримасоните, бил упълномощен с идеята за Лилавият/Аметистов пламък. Той бил известен и като Маестро Ракоцзи, който бил въвлечен в ритуал и церемония, на които некоректно му било приписано, че е инкарнация на Мерлин от Камелот и Лао-дзъ – големият китайски мистик. Мерлин и Лао-дзъ са пратеници на Светлината. Жермен бил потомък на Остатъчните ануннаки. Жермен предполагаемо бил също Роджър Бейкън (13 век) и Франсис Бейкън (16-17 век), който беше масон.
Последната инкарнация на Жермен предполагаемо била Франсис Бейкън, който бил опитен държавник, английски философ, редактор на Библейската версия на крал Джеймс и окултист. Бейкън бил напълно поставен под съмнение като мошенник, който злоупотребява с властта и взима подкупи. Франсис Бейкън е познат също като Въздигнат Учител на Великато Бяло Братство в Теософските/Ню-Ейдж кръгове. Той бил предполагаемият главен жрец на храма на Виолетовият Пламък, който е свързван със седмият лъч във „Теософската Вселена”. Всъщност, концепцията на Виолетовият Пламък, била открадната от „Дванадесетте Сестри” на Божествената Майка. Както споменах на друго място, етикетът на „Дванадесетте Сестри” не разкрива непременно тяхната съответна същност. Виолетовият цвят е един от специалните цветове на Божествената Майка и Тя го е разширила в „Дванадесетте Сестри” със силата на истинското видоизменяне. Злото пожела тази власт на превръщането и се опита да я симулира, както Злото често прави, крадейки замисли/концепции/идеи/модели и т.н. от Светлината, като впоследствие ги покварява и претендира, че са техни собствени.
Във връзка с превръщането, то трябва да бъде споменато това, че енергията във физическата реалност е заклещена в материята. Тази енергия е много различна от енергията на Истинското Божествено Творение. Аналогия може да бъде направена, като се има предвид микро-нивото на тази реалност, където електроните могат да бъдат сравнени с водачи на енергията, а не като господари, както спекулират някои. Протоните и неутроните се държат като в капан – те хващат електрони и ги заставят да работят за протоните и неутроните. Демиургът узурпира този сектор, на Истинското Божествено Сътворение и по-късно създава свят на виртуална реалност. Тази област е илюзия, виртуална реалност. В тази илюзия е нанесена голяма злоупотреба на Истинските Светли същества.
Демиургът създава Материята и след това гравитацията, която е първата причина за движението на материята. После създава топлото и студеното, които заедно могат да причинят псевдо превръщане на материята и чиито свойства, също могат да хващат в капан електрони. Електроните са близки до хванатите Светли същества в това измерение.
Гравитацията поддържа физическото движение. Много разглеждат теоретично това, защото гравитацията е по-слаба сила от някои други сили, които не са първостепенни. Това е погрешно. Гравитацията е първата причина и критичната сила, която поддържа тази илюзорна вселена цяла.
Само малко по-късно, Демиургът създава силните и слабите ядрени сили, за да засилят и вържат материята заедно и по-късно, въпреки всичко, Той създава електромагнетизма, за да блокира районите на Злото Творение и да изтрива спомените на съществата във виртуалната реалност.
Физическата вселена е непрекъснато в процес на въртене, но отиване на никъде. Например, има възприета Ротация на циклите – знаците на Зодиака. Те повтарят цикъла отново и отново, без реален прогрес. Това е планът на Демиурга.
Гравитацията е първата сила на привличането. Движението поддържа илюзията чрез поддържащите сили на гравитацията. Когато гравитацията е нарушена, атомите ще престанат да се движат и цялата илюзия ще се разпадне. Има определени енергии, които изграждат виртуални реалности в самите виртуални реалности в това измерение.
Продължителното движение работи като много ловка измама. Всички същества в областта се движат толкова много в илюзията, че те не могат да се фокусират върху реалността. За пример, представете си, че сте възседнали панаирна въртележка. Конят може да се усети като неподвижно стоящ и всичко около вас да се върти. Като резултат, вие не можете да поддържате фокус върху външният свят, но е относително лесно да се фокусирате върху коня на въртележката. Това е защото сте в илюзията на въртележката и тя се превръща в реалността за момента. Пробвайте, когато имате възможност – можете само да зърнете външният свят, който долавяте въртейки се. Както и да е, знаете че вие се въртите на въртележката, а не светът навън, чието движение е илюзия създадена от въртележката.
По този начин, поради цялото движение във вселената и движение в движението, всичко тук е като езда на панаирна въртележка и тези на превоза, могат да получат само случаен поглед тук и там, от това, което е отвъд. И дори тогава, тези погледи често са просто от движение в движение или други въртележки. Въртележките могат да бъдат забавни за кратък период, но ако стоите прекалено дълго, те ви карат да ви се повръща. От духовна гледна точка това гадене така дезориентира Истинските Светли същества, че те забравили техният Истински Божествен произход и мислят, че са част от илюзията. Ако въртележките спрат, илюзията прекъсва и всички жиснеспособни Истински Светли същества ще бъдат извън виртуалната реалност.
Разбиването на тази илюзия – тази виртуална реалност – започна. Поради сложностите на илюзиите в илюзиите, отне дълго време да се разруши. Гравитацията, заради движението и инерцията, е първостепенната причина нещата да се държат заедно засега. Веднъж виртуалните реалности във виртуалните реалности да бъдат напълно разбити, всички Истински същетсва на Светлината, които са вкарани в капан тук, ще бъдат свободни. Този ден ще дойде. Всеки трябва да опита да разбие умствената си наглса, че материалното е всичко, защото тази умствена преграда е най-големият от всички капани. Има Истинска Действителност ей там, веднъж след като тези ужасни препускания спрат.
Един силен признак за разбиването на илюзията на виртуалната реалност се случи неотдавна. Едно оградено куче беше заключено и ключалката се заключи и блокира. Трябваше да вляза, но не можех заради блокираната ключалка. Тогава дръпнах отново и учудващо бях способна да „промуша” блокираната заключена брава и моята ръка мина през двупластово галванизираното стоманено резе! Всъщност прекарах и двете си ръце и металната ключалка директно през стоманената скоба! За да се направи това, трябва да изключим законите на тази реалност, но въпреки това то се случи. Това е равностойно да ходиш по стена, докато носиш метален предмет със себе си.
Докато електроните са хванати от протоните и неутроните на атомно ниво, планетите са хванати от звездите или слънцата на макро-ниво. Слънцето на нашата слънчева система е капанът. То дава Лъжлива Светлина, от която планетите имат нужда, за да оцелеят в тази материална сфера. В замяна на тази светлина, слънцето принуждава планетите да се въртят около него и да вършат цялата работа, да държат слънчевата система обвързана в илюзията, която е задвижена от техните орбити около слънцето. Ако вечното движение на планетите – въртележката – спре, илюзията ще се разпадне и всички жиснеспособни Истински Светли същества, в цялата слънчева система, ще са свободни от капаните на Тъмнината. Разбира се, слънчевата система е просто превоз в превоз, докато е част от галактиката, която е част от вселената. Всички тези превози са, за да спре въртенето.
Слънцето е главният източник на илюзията. Тези, които са част от илюзията, ще се разпръснат, когато илюзията колапсира. Тези, които не са част от илюзията, ще продължат да съществуват след като виртуалната реалност свърши.
Докато слънцето е най-големият капан в слънчевата система, то има вид на най-голямемият помощник и най-важна част от системата. Слънцето не е задвижващото колело на слънчевата система – планетите са. Докато слънцето предоставя топлина и светлина, чрез които биологичният „живот” става възможен, биологичният живот е друга виртуална реалност, който хваща Истинските Светли същества. Хванати в биологични тела, Истинските Светли същества са принудени на управляват света. В тази реалност, Светлината прилича на тъмнина и Тъмнината се появява като светлина.
По-късно беше казано повче за слънчевите кръстосвачи, които бяха снимани близи до слънцето. Появиха се много спекулации за това, което те правят. Има кораби на Истинското Божествено Сътворение, които са тук, за да угасят слънцето.
Те правиха това на много звезди във виртуалната реалност и освободиха много същества от Светлина от хватката на Тъмнината като разбиваха илюзията на слънчевите системи и отключваха вратите на затвора.
Слънчевите кръстосвачи са отговорни за унищожението на родната звезда на ануннаките – ЗА-ОС, която в резултат, освободи много същества на Светлината от хватката на Тъмнината.
ануннаките били много напреднала раса от същества и постигнали възможността за космическо пътуване преди техните звезди да бъдат унищожени. Технологичният напредък, позволил на ануннаките да протегнат своите пипала в целия физически свят като главни агенти на Демиурга. Всъщност те са ангели на Тъмнината. Те били програмирани да бъдат зли, като Демиурга; безмилостни, брутални, шовинистични и безнадеждно морално разложени като „баща” им.
На ануннаки били дадени определени сили да асистират на Демиурга, за да поддържат илюзията, колкото е възможно по-дълго.
Демиургът знае, че неговите дни са преброени, но Той удължил тези дни като използва ужасяващите ануннаки, които били пратени в няколко системи със способността да рестарират „времето” в системите, за да пътуват в миналото и така виртуалната реалност може да бъде изживявана отново и отново.
Ануннаките дошли и установили контрол на Земята. Те буквално са от миналото като рестартирали системата преди това. Те се надяват да рестартират отново и отново, за да могат да поробят всички същества на Светлината за още една обиколка с въртележката и да ги заставят да управляват безсмислени фалшиви творения тук. Ануннаките знаят, че трябва да рестартират всичко преди 2012-та година, защото това е датата, която имат за поставена да рестартират часовника.
Докато нещата вървяха добре за ануннаките и те изпълняваха заръките на техният „баща” за Земята, пратениците на Светлината станаха много активни, което беше много тревожно за ануннаките.
Всички главни религии в света са спонсорирани от ануннаките. Религията е крайно ефективен инструмент за поддържане на контрол върху хората. Основният аспект на всички тези религии е, че централната фигура на боготворенето е слънцето; дали те не нарекоха техният слънчев бог Ра, Аполон, Хелиос и т.н. Това било факт в древните Гърция, Египет, Шумер, Вавилон, Рим, Англия, културите на маите, инките и т.н.
Култът към слънцето е базата на основните религии днес, дори ако е бил покварен или неговите основи са били замъглени и загубени. Например, евреите имат своите древни храмове построени в чест на слънцето и зодиака.
Най-забележителният от тези храмове посветени на слънчевият култ, щеше да бъде храма на Соломон, който стоеше по време на цялото царстване на Иосия. Иосия е запомнен от изучаващите Библията, като разрушителя на слънчевите идоли и други някогашни богове от еврейският пантеон. Иосия изискваше следване на законите на Мойсей. Досега Соломоновият храм, който беше построен много след смъртта на Мойсей и нарушил много от неговите закони, беше останал непокътнат.
Или законите на Мойсей са били фалшифицирани след като храмът бил изграден, или Соломоновият храм е бил извращение спрямо еврейската вяра. По каквито и да е причини, Иосия позволил храма в Йерусалим да остане, въпреки неговата очевидна конструкция и посвещение на слънчевият култ.
Една от характеристиките на култа към слънцето, е че всичко се крепи на възкресението на изгряващото слънце. Според тези разбирания, слънцето дава топлина и живот. Затова има толкова много легенди за умиращи/възкръсващи богове. Кандидатите за третата степен на фримасоните изиграват частта с Хирам Абиф в драма. Кандидатът, подобно на Абиф, е измъкван от гроба, символизирайки легендите за умиращият/възкръсващ бог.
Християните почитат Исус, като Божият Син, който заема мястото на физическото слънце. Дори името „EAST-er SUN-day” в християнството, ни изяснява неговата основа. Томас Пейн отбелязва това:
„Християнската религия е пародия на култа към Слънцето, която поставя мъж наречен Христос, на мястото на Слънцето и му се прекланя с обожание, с каквото първоначално са се прекланяли пред Слънцето…”

Навярно би бил стресиращ фактът, че персийските влъхви също са били поклонници на слънцето, което демонстрира, че измислянето на историята за посещението на трите влъхви на раждането на Исус, са вкарани допълнително в съдържанието на Новия завет. Това допълнение е направено някъде след като Константин прави християнството ортодоксално и включва слънчевият култ в християнската религия.
В келтската традиция, посоката „изток”, също била много значителна. Друидите почитали слънцето; Северноамериканските индианци поставяли голямо ударение на слънчевите танци; Източните религии дълбоко уважавали слънцето. Често, императорите били сравнявани с изгряващи слънца в древните дни на източния свят.
Фримасоните разполагат ложите си източно и западно и Почитаемият Майстор на ложата застава на изток, защото съгласно масонските учения, както слънцето изгрява на изток, така и Майстора трябва да стои източно. Фримасоните напредват в степените на посвещение, търсейки повече светлина в масонството.
Това не трябва да бъде бъркано с Божествената Светлина. Масонските учения заявяват, че има два вида светлина. Тези видове светлина се отнасят съответно като велика и по-малка светлина. Слънцето е великата светлина, докато луната е по-малката.
В „Употребата и злоупотребата на масонството” на Великият Майстор Джордж Смит, откриваме:
„Емблематичното значение на слънцето е добре познато на просветения и любознателен фримасон; и както истинското слънце е ситуирано в центъра на вселената, така и емблематичното слънце е центъра на истинското масонство. Всички знаем, че слънцето е извор на светлина, източника на сезоните, причината за редуването на деня и нощта, бащата на растителния свят, приятел на човека; оттук, само любознателния фримасон знае причината защо слънцето е поставено в центъра на тази красива зала.”

от
Амитак Станфорд





Гласувай:
33



1. padreantonii - отговор на milady
08.04.2013 14:06
Не е взето от книга , статия е на авторката Станфорд . Благодаря за пожеланието .
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263514
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031