Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2021 14:42 - Дейвид Айк: Те са планирали това отначало, 2021
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1846 Коментари: 0 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
До 2030-та ще започне свързването на изкуствения интелект (ИИ) и човешкия мозък.

Ние минаваме през процес на подготовка да накараме хората първо, първа стъпка, пристрастени към технологията те държат: портативни, смартфони, таблети. Имам предвид това е по принцип постигнато. Вие започвате да ходите из града и виждате пристрастяването, и те целят специално малките деца. Защо?

Защото днешните деца и младежи ще станат възрастните, когато те ще поискат да въведат тази връзка с ИИ пълноценно. За да стане това те трябва да направят хората пристрастени към технологията до точка, когато ще я приемат и където тя е съвсем нормално нещо на света.

И това се случва пред очите ни. Първата стъпка е да направят хората пристрастени към технологията до такава степен че да станат посред нощ и да се наредят на опашка пред магазина на Apple да бъдат първите получатели на новата технология.

И това което те искат евентуално и не много далеч в бъдещето е главно хората да се наредят на опашка за да бъдат свързани с ИИ, по същия начин, както сега хората в Швеция имат партита за да отпразнуват наскоро микрочипираните. Така ли е? Всичко това се свързва. Така че следващата стъпка, понеже идеята е да се вкара в тялото … следващата стъпка е да се постави на тялото.

От просто преносими ние минахме през носени, ние минахме през Блутуут и Гугъл-очилата и Апъл-часовниците и всички тези други джаджи, които са на тялото. Сега дори електронни татуировки, които са микрочипове основно в кожата. При следващия етап те ще влязат в тялото, което вече започва на места като Швеция,

И хора като Рей Кързуел, който е изпълнителен директор в Гугъл. Гугъл и Фейсбук са в авангарда на нещата. Хората мислят че това е нещо от социалната медия или търсачка. О, не, не, не!

Тази цялата група Гугъл, сега получила името Алфабет, са в авангарда на цялата тази ИИ-технология. Също така и Амазон. Амазон получи контракти на стойност стотици милиони долари с ЦРУ и с Пентагона за клауд-(облачни)-услуги. Да, имат масивни услуги за данни. Масивни, да. Идеята е да се продължи.

И Кързуел казва, и заявява, че има 80% успех от неговите предсказания за идващата технология, когато тя дойде. Но ако знаете кога тя ще дойде, имате голям шанс да предскажете, очевидно. Все едно знаете кога фондовата борса ще падне, понеже хората, с които сте свързани, ще го направят и вие ще излезете точно в момента преди да падне, и вие ще влезете обратно точно преди те да я бутнат нагоре. Вие не трябва да бъдете учител по Будизъм, ако знаете сценария.

Това е търговско представяне. И това е нещото, което ви казват. Търговско преставяне е когато ние се свържем със ИИ. Ще бъде свръх-човешки. Това е търговска реклама. Това е търговското представяне тук. … Alexa … Да. Имате идеята: свържете се с ИИ и ще станете свръх-интелигентен човек. Не, вие ще станете интелигентен подчовек!

Вие ще станете двигател на ИИ. И този който контролира ИИ ще контролира всеки … възприятията на всеки ум, с който той е свързан. Ако физически ще се свързвате с ИИ, вие няма да го направите в масов мащаб докато не се свържете психологически. И тук има един процес, психологичен процес, известен като „превантивно програмиране“.

Превантивното програмиране е това: Вие ще бъдете въведен в един свят, който е толкова различен, толкова драматично различен от онова, което всеки знае, че очевидно ще се съпротивлявате просто поради пропастта от разликите между света, познат на хората и света, в които ги въвеждате. Съпротива, която казва, чакай малко, к’во, какво искаш да правиш, … к’во, к’во … ?

Затова вие ги подготвяте чрез превантивното програмиране. Пускате поредица от филми чрез елитаджийския Холивуд. Вие показвате телевизионни програми, вие издавате книги, вие правите всички тези неща, които главно изобразяват света, до който искате да ги доведете.

Ето защо вие видяхте толкова много филми за контрол чрез роботи, контрол чрез технология, от синтетични хора. Виждате изобразено едно дистопично общество, и още изобразявано … Ами нека да го направим! Разширява подсъзнанието до съзнанието ни! Приличащо на света, в който искат да ни въведат. Така че когато почнат да го въвеждат, пропастта, която би била там, няма да се вижда!

То е близо до познатото, защото вие подготвихте хората чрез изобразяването му отново и отново във фантастичните филми. Другата част от тази психологическа връзка с ИИ, че ние да приемем резултата, за който говорих, е тези Алекси, тези Еко и тези офис-асистенти, или персонални асистенти … вие почвате да взаимодействате с тях като с хора.

И сега те въвеждат свързани с интернета играчки за деца, дори за малките деца, куклите Барби, с които те могат да разговарят с ИИ. Сега те въвеждат тези роботи, тези синтетични роботи, изглеждащи все повече и повече като хора, много от тях идвайки от изток … И това е цялостен психологически процес на запознаването ни с ИИ, за да накарат хората да взаимодействат с ИИ, докато това стане най-естествената работа на света!

До 2030-та ще започне свързването на изкуствения интелект и човешкия мозък. И човешкият мозък ще бъде свързан към това което той нарича клауд (облак). Другото му име е „умната мрежа“, основно това е също ИИ. С течение на времето ИИ ще бъде все повече и повече от типа на човешкото мислене и човешкото възприятие, което ще доведе до напълно човешко мислене и човешко възприятие, докато повече ние няма да бъдем хора, в смисъл на съзнателните процеси които извършваме днес. Ние ще станем ИИ. Това е асимилацията, за която говоря.

Ако вие свържете човешкия мозък към една мрежа, глобална технологична мрежа, тази мрежа може да бъде контролирана централно. В центъра й ще са необходими много малко хора да я управляват, и още по-малко да решават как да я контролират.

Аз казвам на децата и всички останали. Колко дълго може да живеете без … вашия смартфон? Що е алкохолик? Някой пристрастен към алкохола. Да. Защо е пристрастен към алкохола? Защото не може да спре да го пие. Но ти не можеш да оставиш телефона. И ако го направиш, след минути ти ще го вземеш отново, защото си пристрастен към него. Така че ти ли контролираш това парче технология или то те контролира? То те контролира! Искаш ли животът ти да е контролиран от по-добра технология? Искате ли остатъка от живота ви да бъде контролиран от нея, или къде отивате сега?

Да го поставя така: Ако технологията е слуга, вместо господар тя трябва да служи на човечеството, а хората не трябва да й слугуват. Сега ние сме в ситуация, когато хората слугуват на технологията. И тя ще слугува на ИИ. Все повече слугува на ИИ. Тя е израз на алгоритми.


Това ни отваря очите за тази „червена нишка“, която минава през развитието на нашия технократичен свят. От древните царства с царе и религии към индустриалното общество, към компютризацията и електронизацията и сега чрез генно инженерство и трансхуманизъм хората се превръщат в парчета оборудване, бездушни роботи. Подчинени на Драко-рептилиите, които от своя страна са водени от Измамническия Изкуствен Интелект (ИИИ), чиято цел е да унищожи цели галактики! Това е крайно сериозно!

https://bgprevedi.com/they-planned-this-from-the-beginning-148
45-2/ 



Гласувай:
22



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 836729
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930